Отидете към основна версия

3 811

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа

Международни компании с дългогодишен опит търсят специалисти в областта на строителството и производството на елементи за дома. Също така фирми, работещи в сферата на социалните услуги планират да разширят състава си. Търсещите работа в сферата на модата също могат имат възможност да започнат кариерата си във водещ моден бранд.

СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Световен лидер на строителния пазар, Сен-Гобен проектира, произвежда и разпространява висококачествени материали, предоставяйки иновативни решения за предизвикателствата на икономическия растеж, енергийната ефективност и опазването на околната среда. Компанията е част от френска мултинационална корпорация основана през 1665 г. в Париж. Присъства в 67 държави, а броят на служителите й надвишава 170 000 души. Предлага редица решения за сгради, за да са те по-удобни и енергийно ефективни.

Вижте свободните позиции на СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Булдах Покривни Системи ЕООД

Булдах е дружество, което доставя пълни системни решения за комини и покриви – гарантирано функционални. Наши клиенти са професионалистите – търсещи и предлагащи правилни – проверени и гарантирани решения при проектирането и изграждането на покриви и комини. Системните решения на Klober, Schiedel, Roto и Jacobi-Walther са гарантирани с до 30 години международна гаранция. Предлагаме само функционално гарантирани решения – Made in Germany – не просто решения!

Вижте свободните позиции на Булдах Покривни Системи ЕООД

Моленбург ООД

Осигоряваме работа повече от девет години в сферата на социалните услуги. Вече успешно се е наложила на българския и европейски пазари с качеството на услугите които предлага. Компанията е регистрирана в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане. Разполага с квалифицирани служители с и без медицинско образование. Имайки предвид категорията хора, към които е насочено вниманието на фирмата, спецификата на дейността ни е изцяло съобразена точно с тази група клиенти. Осигурявайки спокойствието и нормалния живот на хората в неравностойно положение. Приобщаваме ги към нормалната социална среда на семейство, близки и приятели.Предлаганите от нас социални услуги са изцяло насочени към създаване и поддържане качеството на живот на нашите настоящи и бъдещи клиенти. Като използваме професионално обслужване от опитен, квалифициран и добре подготвен за целта персонал, изцяло задоволявайки всички техни нужди.

Вижте свободните позиции на Моленбург ООД

ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД

Еконт Експрес ООД е водеща компания в куриерския бизнес, част от транспортно-логистична група Еконт с 20 години присъствие на пазара. Еконт Експрес управлява клонова мрежа от над 590 точки за обслужване на клиенти в България със силен екип от близо 3000 професионалисти. Развиваме се непрекъснато, като търсим нови знания и тренираме, за да сме все по-полезни.

Вижте свободните позиции на ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД

КЕНСОЛ ООД

Компанията е създадена през 1991 година и бързо се разраства и успешно налага търговската си марка KENSOL. Това е марка, която проектира, произвежда и продава дамски облекла и аксесоари. Към днешна дата във фирмата работят над 220 служители, от които 190 са в производствената сграда със седалище Русе, България. Екипът е създаден от млади и eнтусиазирани хора. Производствената сграда е с обща площ от 3500 м2 и се състои от отделите на дизайн и проучване, производство и контрол, логистика, администрация, счетоводство, IТ системи и др. KENSOL разполага с 36 магазина на територията на България, Румъния, Украйна и Македония, като голяма част от тях са оперирани от франчайзополучатели.

Вижте свободните позиции на КЕНСОЛ ООД

The Stars Group

Компанията е собственик на водещите марки в бранша: PokerStars, PokerStars Casino, BetStars, Full Tilt, StarsDraft, PokerStars Championship, PokerStars Festival и PokerStars Live poker. Общо компанията представлява един от най-големите онлайн игрални компании в света. Задачата й е да създаде безопасна и лицензирана среда участниците в играта. Компанията е със седалище в Торонто, а оперативния отдел е разположен на остров Ман.

Вижте свободните позиции на The Stars Group


Свързани новини