Отидете към основна версия

3 669 4

Сейф в дюшека – по-сигурно от банка

  • сейф-
  • матрак-
  • дюшек-
  • пари-
  • испания

Много хора смятат, че съхраняването на пари в банката е къде къде по-сигурно, отколкото в буркани или дюшеци. Но с идването на световната икономическа криза и безкрайно многото фалити на търговски банки, мисленето до голяма степен се промени. Не е чудно, че хората започнаха отново да се доверяват на собствените си матраци, особено ако в тях има вграден сейф. Разбира се, може да ползвате най-различни съвременни методи, за да бъде сънят ви спокоен, но един от важните фактори е да знаете, че парите ви са сигурно място.

Подобно място предлага испанската фирма Descanso Santos Suenos, посредством своите матраци – My Mattress Safe. Не е изненада, че идеята е дошла на ум именно на испанците. Те, както и гърците и кипърците, преживяват най-тежко последствията от кризата. Там безработицата и престъпността растат не с дни, а с часове. Доверието в банките отдавна е останало в миналото.

От компанията производител заявяват, че това е един от най-търсените продукти. Цената му е 875 EUR, което е нормална сума за жителите на преживяващата криза Испания. Дори рекламният клип е свързан с недоверието към финансовите институции: „Испанските банки фалират. Хората не могат повече да спят спокойно!”.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини