Отидете към основна версия

2 380 71

Контрера: Скандалният „София прайд“ трябва да бъде спрян и забранен

  • контрера-
  • софия прайд-
  • мерки

Столичани са платили 5 милиона лева за място, което да стане център на разврат, драг кралици и прочие, гневи се общинският съветник от ВМРО

Снимка: БГНЕС

Скандалният „София прайд“ трябва да бъде спрян и забранен. Той ще погълне отново парите на софиянци за детски градини и училища

Свидетели сме на политически, трансджендър брак между ГЕРБ, ПП-ДБ, „Спаси София“ и ЛГБТ+ в София

Острата реакция на председателя на групата общински съветници от ВМРО в София от трибуната на Столичния общински съвет е предшествана от поредица скандални действия на част от общинарите и кмета Йорданка Фандъкова. Не стига, че „София прайд“ е разрешен за поредна година, но и съветниците и администрацията са позволили недопустима пропаганда по спирките на градския транспорт и на други обществени места. В тях открито се отрича наличието на два биологични пола – мъжки и женски. Отрича се и конституционно установената норма, че бракът е съюз между мъж и жена. Нещо потвърдено и от Конституционния съд преди 4 години.

Позволявам си да Ви напомня, че според българското законодателство семейството се състои от мъж и жена, а бракът е възможен само между мъж и жена в България, че деца се раждат от жена, след като забременее от мъж, а не се раждат от полов акт между двама мъже или две жени. В този смисъл да се пропагандира, че две лесбийки или двама гейове могат да имат деца е налудничаво и противоречи на биологията и физиологията, обръща внимание Контрера.

Войводата също категорично отказва да приеме, че изнасянето на факти, които противоречат на човешката биология и на най-висшия закон в Р България, го превръща в хомофоб. Той дава и други скандални примери, които умело се прикриват от обществото в защита на ЛГБТИ+ пропагандата от новото мнозинство в София в лицето на ГЕРБ, ПП-ДБ и „Спаси София“.

Това обаче не е всичко. Оказа се, че Столична община и лично кметът Фандъкова е разрешила на 17 юни след прословутия прайд – гей купонът да продължи в центъра за маргинално изкуство „Топлоцентрала“. Оказа се, че столичани са платили 5 милиона лева за място, което да стане център на разврат, драг кралици и прочие, гневи се общинският съветник от ВМРО.

Ето защо той попита от трибуната СОС защо се допуска това!

Вместо за детски градини, училища, част от които санитарните възли са в покъртително състояние, сега се оказва, че са дадени 5 милиона за място за купони на гейове и лесбийки, възмущава се той.

Карлос Контрера предлага „този маскарад на разврата“ - както го нарича - да бъде забранен, както и да бъде отменено партито на гейове, лесбийки и трансджендъри в „Топлоцентрала“, реално финансирано с парите на софиянци.

Ние от ВМРО припомняме, че и охраната на тези недопустими оргии в центъра на София е с данъците на всички нас. Всяка година от бюджета на МВР се отпускат стотици хиляди левове и те нарастват все повече. Центърът на столицата ни е пълен с нелегални мигранти. Улиците ни са пълни със шофьори-джигити. Битовата престъпност нараства. Защо се отклонява ценен ресурс на МВР за обезпечаване на подобни събития?

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 60 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове