Отидете към основна версия

8 473 41

Турчин изгори жива бременната си приятелка в Берлин

  • турчин-
  • изгори-
  • намушка-
  • бременна-
  • приятелка-
  • берлин-
  • мария-
  • ерен

Семейството на мюсюлманина не одобрявало германката, макар че тя била готова дори да приеме исляма

Жертвата Мария П.

Цяла Германия тези дни е настръхнала от ужасяващо престъпление: 19-годишният турчин Ерен Т. изгори жива бременната си бивша приятелка Мария П. в гората Адлерсхоф в Берлин, съобщи в. „Билд“.

Младежът се разделил с Мария, след като тя му съобщила, че очаква дете, тъй като семейството му не одобрявало германката, въпреки че тя била готова дори да приеме исляма заради него. Той дълго обмислял убийството и го извършил няколко седмици преди 19-годишната красавица да стане майка.

Ерен намерил съучастник за пъкленото си дело – своя връстник Даниел М., и двамата отвели насила момичето в гората. Там след скандал турчинът я намушкал два пъти с нож в корема, убивайки бебето. Многобройните разрези по ръцете на жертвата свидетелстват, че тя отчаяно се е опитвала да се защитава, но мъчителите й я държали здраво, залели я с бензин, а след това драснали клечката. В белите й дробове патолозите са открили следи от дим, което доказва, че при подпалването Мария е била жива, въпреки че не се знае дали е била в съзнание.

Тялото на изгорялото момиче е намерено от случайни минувачи на следващата сутрин – същия ден Ерен съобщил в полицията, че е изчезнала. При последвалия разпит той признал за извършеното.

На мястото на трагедията на младата жена и неродената й дъщеря са издигнати два бели кръста и множество хора идват там, за да оставят свещи, цветя и играчки в тяхна памет.

Мария и Ерен се знаели бегло като съученици, но започнали връзката си чрез Фейсбук през септември 2012 г. Оттогава тя вървяла на приливи и отливи. Според приятели на момичето, Мария безумно обичала мюсюлманина, макар че той често я разплаквал. Не се съгласила на аборт въпреки настояванията му и с нетърпение чакала да роди дъщеричката си, за която вече била измислила и име – Дилара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини