Отидете към основна версия

10 916 5

Млад мъж уби приятеля си

  • млад мъж-
  • уби-
  • приятел

Повдигнато му е обвинение

Окръжна прокуратура-Русе внесе в Окръжен съд - Русе обвинителен акт срещу млад мъж за жестоко убийство на свой приятел. Повдигнато му е обвинение за убийство, съобщиха от прокуратурата.

24-годишният мъж е подсъдим за това, че на 29 март 2015 г. в гр. Русе в жилището, в което живеел, умишлено умъртвил 31-годишният си приятел като убийството е извършено с особена жестокост. Двамата били приятели, но впоследствие отношенията им се влошили.

В деня на убийството обвиняемият, заедно с приятелката си и двама познати, употребили значително количество алкохол, вследствие на което Милен Б. станал агресивен. Първо посегнал на друг човек от компанията, но след като го изгонил от квартирата, яростта му се насочила към кротко седналия пострадал. Нахвърлил се върху него, като му нанесъл множество удари (около 15-20 удара) по лицето, главата, шията, гръдния кош и корема, с юмруци и ритници, скочил няколко пъти от височина с колене върху гръдният кош на пострадалия и го притискал с дървена маса и дървена табуретка.

Ден след убийството сам се предал в полицията, повдигнато му е обвинение и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини