Last news in Fakti

18 Ноември, 2015 12:17 10 910 5

Млад мъж уби приятеля си

  • млад мъж-
  • уби-
  • приятел

Повдигнато му е обвинение

Окръжна прокуратура-Русе внесе в Окръжен съд - Русе обвинителен акт срещу млад мъж за жестоко убийство на свой приятел. Повдигнато му е обвинение за убийство, съобщиха от прокуратурата.

24-годишният мъж е подсъдим за това, че на 29 март 2015 г. в гр. Русе в жилището, в което живеел, умишлено умъртвил 31-годишният си приятел като убийството е извършено с особена жестокост. Двамата били приятели, но впоследствие отношенията им се влошили.

В деня на убийството обвиняемият, заедно с приятелката си и двама познати, употребили значително количество алкохол, вследствие на което Милен Б. станал агресивен. Първо посегнал на друг човек от компанията, но след като го изгонил от квартирата, яростта му се насочила към кротко седналия пострадал. Нахвърлил се върху него, като му нанесъл множество удари (около 15-20 удара) по лицето, главата, шията, гръдния кош и корема, с юмруци и ритници, скочил няколко пъти от височина с колене върху гръдният кош на пострадалия и го притискал с дървена маса и дървена табуретка.

Ден след убийството сам се предал в полицията, повдигнато му е обвинение и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо

    11 1 Отговор
    Новината тук е, че на прокуратурата са и били необходими 7-8 месеца за да напише един обвинителен акт за доказано гнусно престъпление! Вероятно са чакали убиеца да си плати и да му дадат възможност да си изчезне по чужбина! Продажна пасмина е нашата прокуратура! Без изплючения!
  • 2 пурко

    4 1 Отговор
    незнам тия прокорори и съдий но толкова време да мине незнам човешки живот е това в мир да почива момчето

  • 3 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    ПРИЯТЕЛ ?
    ТОЗИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ
  • 4 Красо Зелето

    4 1 Отговор
    Извода е? Че не може да имаш вяра дори и на дедовия си, щото може да заоди към гАзУ
  • 5 krasi velchev

    0 1 Отговор
    ози инцидент е аналогичен с един друг.През лятото бившият депутат от три народни събрания и към момента на престъплението -директор на ,,Фонда за научни изследвания''-Николай Христов застреля свой приятел след тежък запой.За случая ,беше съобщено по масмедиите една седмица ,след събитието.Оттогава ,досега има гробно мълчание за случая.Води се следствие,но всичко е забулено в пълен мрак.