Отидете към основна версия

2 296 6

Вътрешният министър с подробности за последните брутални престъпления

  • престъпления-
  • изнасилване-
  • варна
Снимка: Нова тв

Министърът на вътрешните работи потвърди в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия, че има задържан мъж за бруталното изнасилване на жена в ранните сутрешни часове във Варна. В студиото на „Здравей, България“ Радев обясни, че мъжът е от ромски произход и е криминално проявен.

Последно, съобщи той, е бил в затвора през 2015 година. Министърът отказа повече коментари по въпроса.

Относно твърденията, че полицаи са били роми във варненско село, Валентин Радев заяви, че хората трябва да съдействат на органите на реда и добави, че когато това не се случва се налагат по-сериозни действия.

Във връзка с избягалия затворник от старозагорския затвор министърът обясни, че се проверява мястото, където Петър Попов е заявил, че иска да отиде. Той отказа да съобщи името на мястото и увери, че полицията работи активно.

1000 души от големите градове отиват в малките населени места, потвърди и днес министър Радев. Думите му бяха във връзка с пребитото и обрано възрастно семейство в търговищко село.

Той обясни, че се работи по случая и се проверява роднина с говорен дефект.

По думите му, най-вероятно въпросният човек е извършител на бруталното престъпление, защото много добре е знаел къде какво има.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини