Отидете към основна версия

23 657 40

Трима засякоха колата на двама влюбени, пребиха мъжа

  • побой-
  • детелин-
  • милица-
  • плевен

Изключително грозен инцидент се е разиграл в нощта на 18 октомври в Плевен. 29-годишно момче е било брутално пребито пред очите на приятелката си.

С Plevenutre.bg се свързали близки на пострадалия, които недоумяват, че все още няма никаква информация от МВР.

По техни данни дори не е образувано производство, а само преписка.

Детелин и 20-годишната му приятелка Милица се прибирали към кв. "Сторгозия", когато колата им "Ауди" била засечена от черно БМВ.

По първоначални информации нападателите били трима, но само двама от тях участвали в последвалата кървава вакханалия. Те счупили стъклото на колата на Детелин с щанга и започнали да го бият пред очите на 20-годишното момиче. Изкарали го извън колата и продължили да го налагат с ръце, крака и щангата.

Случаен шофьор станал свидетел на случилото се и това уплашило биячите, които се качили бързо в колата си и си плюли на петите. Всичко се е разиграло на ул. "Сторгозия 181" към 1.00 часа. Милица се обадила на телефон 112 и на място незабавно пристигнал медицински екип.

Детелин е откаран в болница в изключително тежко състояние. Полицията пък заловила биячите в близка улица, като те били изоставили колата и се разхождали пеша. Оказало се, че единият от тях е бившият приятел на Милица.

Фрапантното в случая, че освен за побой, нападателите трябва да отговарят за още две престъпления - бягство от ПТП и нанесени имуществени вреди.

В медицинското се посочва, че Детелин Цанов е със счупване на костите на носа и костите на етмоидалния лабиринт, със значително разместване на фрагментите, множество разкъсно-контузни рани по лицето и лигавицата на устата, счупване на 1/2 от коронка на първи горен ляв зъб, кръвонасядания и охлузвания по главата, лицето, гърба и поясната област.

Уврежданията са резултат от удари с твърди тъпи предмети. Пострадалият е приет в клиника по УНГ болести и опериран. Лечението продължава.

На настоящия етап не е възможно да се прогнозира колко време ще продължи то и как ще завърши. Ще се появят ли усложнения, какъв ще бъде резултатът от операцията. Ще се възстанови ли напълно носното дишане.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини