Отидете към основна версия

9 484 45

Смазаха от бой момче заради скъсана бележка

  • момче-
  • побой-
  • софия-
  • игрален клуб-
  • мъро-
  • димитър ангелов-
  • полиция

Полицията бездейства, защото било почивен ден

Снимка: Nbox.bg

Поредно нагло безобразие се случило в столицата. Малолетно момче от София е било брутално пребито от управителя на интернет игрален клуб, намиращ се на бул. "Черни връх" 47. Името на игралната зала, в която се е случил скандалният инцидент, е "Плей хъб". Според информационната система ДАКСИ, клубът е собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД с едноличен собственик Димитър Ангелов, съобщи NBOX.bg.

15-годишният Д.В. отива в клуба, който се намира на четвъртия етаж в същата сграда, в която се намира и магазин ЛИДЛ на бул. "Черни връх" 47, заедно със свои приятели. Докато момчетата пътуват с асансьора към игралната зала, Д.В, къса брошура окачена в асансьора, като в последствие я оставя на земята. Типично детската проява обаче събужда невиждана агресия в управителя на клуба, известен с прякора Мъро.

Докато малолетния Д.В, сяда зад компютъра за игра, над 100-килограмовият Мъро хваща тийнейджъра за врата и пред погледа на всички деца брутално го извлича в отделена зала. Именно там Мъро нанася жесток побой над момчето, като докато го бие и рита му крещи: "Може да струва 5 лева, но тъй като нямаш морал, сега ще те смажа веднъж завинаги!" Във въпросната зала в продължение на 10 минути Д.В е подложен на брутален бой, като е удрян в лицето и ритан на земята. В последствие пребитото хлапе е изхвърлено на улицата.

Собственикът на клуба Димитър Ангелов участва в близо 10 фирми, свързани с интернет игрални клубове и има сериозни интереси в хазарта. Макар и побоят да не е нанесен от Ангелов, а от неговия представител в клуба с прякор Мъро, отговорен за наглостта е именно лицето зад фирма "Хелти деск" ЕООД.

Макар и името й на английски да означава 'здраве" в случая с пребитото дете, тя трябва да бъде прекръстена на "насилие", коментират свидетели на побоя. След кошмарната случка битото момче само отива в 4-то районно, където подава жалба за случая. То е освидетелствано и от дежурен лекар в "Съдебна медицина" София. За изненада на тийнейджъра и семейството му обаче от полицията отказват да отидат на място, за да проверят случая, с аргумент, че е почивен ден.

Родителите настояват пред полицаите веднага да бъде направена проба за наркотици на бияча Мъро, но ченгетата от 4-то така и не правят това. "Докато полицията отказва да защитава децата ни, в тази държава ще продължава да марширува анархията и саморазправата! Това, което се случва, минава всякакви граници! Бият децата ни, а ние мълчим!", коментира потресена майката на битото момче.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини