Last news in Fakti

12 Май, 2018 14:38 9 446 45

Смазаха от бой момче заради скъсана бележка

  • момче-
  • побой-
  • софия-
  • игрален клуб-
  • мъро-
  • димитър ангелов-
  • полиция

Полицията бездейства, защото било почивен ден

Смазаха от бой момче заради скъсана бележка - 1
Снимка: Nbox.bg

Поредно нагло безобразие се случило в столицата. Малолетно момче от София е било брутално пребито от управителя на интернет игрален клуб, намиращ се на бул. "Черни връх" 47. Името на игралната зала, в която се е случил скандалният инцидент, е "Плей хъб". Според информационната система ДАКСИ, клубът е собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД с едноличен собственик Димитър Ангелов, съобщи NBOX.bg.

15-годишният Д.В. отива в клуба, който се намира на четвъртия етаж в същата сграда, в която се намира и магазин ЛИДЛ на бул. "Черни връх" 47, заедно със свои приятели. Докато момчетата пътуват с асансьора към игралната зала, Д.В, къса брошура окачена в асансьора, като в последствие я оставя на земята. Типично детската проява обаче събужда невиждана агресия в управителя на клуба, известен с прякора Мъро.

Докато малолетния Д.В, сяда зад компютъра за игра, над 100-килограмовият Мъро хваща тийнейджъра за врата и пред погледа на всички деца брутално го извлича в отделена зала. Именно там Мъро нанася жесток побой над момчето, като докато го бие и рита му крещи: "Може да струва 5 лева, но тъй като нямаш морал, сега ще те смажа веднъж завинаги!" Във въпросната зала в продължение на 10 минути Д.В е подложен на брутален бой, като е удрян в лицето и ритан на земята. В последствие пребитото хлапе е изхвърлено на улицата.

Собственикът на клуба Димитър Ангелов участва в близо 10 фирми, свързани с интернет игрални клубове и има сериозни интереси в хазарта. Макар и побоят да не е нанесен от Ангелов, а от неговия представител в клуба с прякор Мъро, отговорен за наглостта е именно лицето зад фирма "Хелти деск" ЕООД.

Макар и името й на английски да означава 'здраве" в случая с пребитото дете, тя трябва да бъде прекръстена на "насилие", коментират свидетели на побоя. След кошмарната случка битото момче само отива в 4-то районно, където подава жалба за случая. То е освидетелствано и от дежурен лекар в "Съдебна медицина" София. За изненада на тийнейджъра и семейството му обаче от полицията отказват да отидат на място, за да проверят случая, с аргумент, че е почивен ден.

Родителите настояват пред полицаите веднага да бъде направена проба за наркотици на бияча Мъро, но ченгетата от 4-то така и не правят това. "Докато полицията отказва да защитава децата ни, в тази държава ще продължава да марширува анархията и саморазправата! Това, което се случва, минава всякакви граници! Бият децата ни, а ние мълчим!", коментира потресена майката на битото момче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    120 25 Отговор
    Мама и тате са го възпитали всичко да му е позволено. Къса, хвърля, руши, замърсява, а после хленчи под поличката на мама. Типична детска проява казвате? Значи след 3 години в типична тийнейджърска проява ще изнасили нечия дъщеря друсан, но ще го оправдаят, щот не е осъзнавал действията си. Ще клъцне врата на някоя баба за поредната дозичка, щот видиш ли бил зависим. Що? Щот всичко му е позволено! Като гледам снимката нищо не е бит, а леекичко посъветван, но това за джендърчето е бой. Да дойде да къса и хвърля в мой търговски обект да види какво е бой, тананън и гръцка музика...Ваща...джендърска......!

    Коментиран от #27, #29, #30

  • 2 гост

    98 11 Отговор
    Защо защитавате малките хулигани срещу които всички ние сме безсилни !? Писна ми от глезльовци и нахални родители, готови на всякакви лъжи за да оневинят нахалните си и невъзпитани деца. Никой не го бият щото е хрисим и добър, представям си това АНГЕЛЧЕ какъв хъшлак е в действителност
  • 3 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    90 14 Отговор
    Момчето с право си е изяло боя и сега няма какво да се жали по медиите. Такива лапешняри като него са пълни лентяи, шляещи се на малки групички и чудещи се каква беля и мизерия да направят на хората. Сега като е яло бой, нека обмисли действията си, така че следващият път да не се стига до пердах. Още повече, че ако това дете не беше ходило по компютърни клубове да играе и да прави бели, а си беше стояло вкъщи да си учи уроците, то сега нямаше да има синини, а щеше да притежава няколко шестици в бележника си.
  • 4 Гост

    27 62 Отговор
    Я Мъткото да плати сега едно сериозно обещетение др път да се замисли преди да се прави на мутра пред дечурлигата.
  • 5 гост

    62 5 Отговор
    Родителите се провалиха, обществото се провали и продължава да се държи все едно нищо не се е случило. Едно време за лошите деца имаше наказание, сега има поощрение и куп некадърни драскачи почват да пишат в защита на гамените! Е как ще се оправим!? Няма как докато всички защитават невъзпитаните деца.
  • 6 Joya

    17 31 Отговор
    Абе тъпанар много си смел зад телефона голям бияч ще дойдеш абсолютно са прави хората тук няма полиция
  • 7 даа

    29 39 Отговор
    някой ако бие моето дете за такава глупост,ще го разпоря без да ми мигне окото.

    Коментиран от #10, #36, #38

  • 8 Кибик

    34 14 Отговор
    И описаната случка, и коментарите потвърждават нелицеприятната истина че България, макар и в Европа, е една дивашка, просташка държава която напълно си заслужава дереджето.

    Коментиран от #32

  • 9 ААА

    53 7 Отговор
    Да би мирно седяло не би чудо видяло. Днес ще посегне на чуждо нещо утре ще пали коли за удоволствие. Не мога да защитавам никой посегнал на чужд труд. Частната собственост свещена и неприкосновена.
  • 10 Шансу Имамов

    40 11 Отговор

    До коментар #7 от "даа":

    Ей голям разпорач си бе,да не ти покафенеят гащите само,човека си е прав отвсякъде,пикльото се е направил на интересен пред компанията и си го е отнесъл.
  • 11 гост

    40 3 Отговор
    До ДАА - заради прости нахалници като Вас /макар да не заслужавате да се обръщам с вежлива форма / един ден Вашето дете ще Ви разпори, защото ще си въобразява, че всичко му е позволено благодарение на Вашето прекрасно възпитание и разбиране на общите норми за живот в общество, дори АБОРИГЕНИТЕ се съобразяват с другите. Но на Вашето дете всичко ще му е разрешено и то няма да се спре да ви опразни джобовете и накрая да се освободи от Вас като остареете достатъчно и не можете да му се противопоставите
  • 12 Абе

    28 3 Отговор
    всяко действие си има противодействие. "типично детските прояви" не бива да се оправдават, вседозволеността някой ден може да прерасне в брутални постъпки. Затова по-добре няколко шамара сега, отколкото съдебно дело в бъдеще.
  • 13 iQ5

    28 4 Отговор
    Малко му е било, аз ако отида у тях и скъсам плакатите с голите жени от стената в стаята му ще му е кеф ли? И ожулен врат не е смазване от бой зам кмета беше смазан от бой!

    Коментиран от #22

  • 14 А БЕ

    33 3 Отговор
    Първо да си възпитат гамена, защото не е дете на 15год,и тогава да ходят да реват !
  • 15 Гражданин

    34 3 Отговор
    Браво това заслужава тоя малък келеш.

    Да се научи да не руши и да си вземе урок.

    Цяла София се е жертва на такива вандалчета. Чупят, Драскат. Къртят всичко.

    Аман от такива дечурлига без възпитание
  • 16 коки

    14 24 Отговор
    Пожелавам на всички коментиращи под статията и плюещи по детето,да пребият и техните деца така заради една скъсана обява и после пак да пишат коментари за да видим какво ще напишат
  • 17 Нема лабаво

    13 5 Отговор
    Това е липсата на държава, която да налага правила. Саморазправата не води до нищо добро. Утре тинейджърът ще тръгне да отмъщава и ... накрая Албания ще ни изглежда истински западна държава .

    Коментиран от #18

  • 18 Он знае що го бият

    21 2 Отговор

    До коментар #17 от "Нема лабаво":

    Правила има бол,само всеки си мисли че за него не се отнасят.После като изяде шамарите ,опищява орталъка.

    Коментиран от #24

  • 19 гост

    16 3 Отговор
    Албания Е западна държава с ред и ислямска дисциплина. Мина времето когато можехме да се успокояваме с Румъния, за съжаление мина и времето когато можем да се успокояваме с Албания, за това пък всички изостанали държави могат да се успокояват с нас
  • 20 Юпи

    24 2 Отговор
    Родителите са за бой.А малкият е получил урок важен житейски, че може да изяде боя ако правинередни неща.Ако децата се възпиват в уважение към другите нещата ще са разлини.
  • 21 бой

    22 3 Отговор
    Напълно го подкрепям собственика .
    И аз имам деца но съм ги възпитал добре и се гордея с тях. А за такива лайнарчета трябва малко бой и ТВУ като в доброто старо време за да се научат на обноски и уважение.
  • 22 подкрепям

    13 1 Отговор

    До коментар #13 от "iQ5":

    То ако са плаката на голи жени пак ще е добре. Ама ме съмнява , най вероятно плаката на азис и тем подобна измет от фолк идолите им. Те за това сме на тоя хал.
  • 23 78A

    9 18 Отговор
    Чета постовете и не мога да повярвам, че всичко това е написано от българи. Всичко показва само колко много лошотия има натрупана във всеки един. Лошото лесно ескалира. Пътят на отмъщение е задънена улица. Едно не ми стана ясно - как всички толерират уличното правосъдие. Някой направил нещо друг, защото просто може го пребил. Ами трети може просто може да гръмне и това ли ще оправдаете. Сбъркана държава, сбъркан народ.
  • 24 Нема лабаво

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Он знае що го бият":

    Казах, че няма държава, която да налага правилата.
    А че има хиляди написани правила, които никой не спазва е ясно. То затова не ги спазват, щото няма държава, която да наложи спазването на правилата.
  • 25 Гост

    6 9 Отговор
    Не защитавам никой, но вие не сте ли били деца и пакости не сте ли правили? Дайте да си изтрепем децата, щото правят пакости!!! Щеше да е достатъчно да му забрани да идва повече...така приятелите му ще ходят да си цъкат, а той ще чака в къщи четейки си уроците. Всичко се връща да знаете!
  • 26 тито

    13 6 Отговор
    утре ще хвърли камък по автобус или ще счупи пейка в парка, защото така е научен вкъщи, а именно да бъде вандал.
    Евала на управителя че му е набил канчето.
  • 27 Омар

    2 14 Отговор

    До коментар #1 от "666":

    Какво драскаш глупости като не си бил там, затваряй човката
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Явертъ

    1 8 Отговор

    До коментар #1 от "666":

    Докладван си! Очаквай да посещение на търговският ти обект.
  • 30 много нежен

    1 7 Отговор

    До коментар #1 от "666":

    Дай адрес на някой твой търговски обект!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "Кибик":

    Писна ми от такива като тебе, които само ревът срещу България. Заминавай за чужбина и бъди вандал, за да не те бият по български, а по германски примерно. Защо си мислиш, че там басма ще ти цепят, ако увредиш на някой имуществото? Напротив, ще те пердашат на почивки. Много е важно чувството за самосъхранение да те пази от подобни неприятности, в които се е забъркало лапето , поради дефицит на възпитание.
  • 33 Чичо

    10 1 Отговор
    Евала на Мъдро! Това е единственият начин за оправия с тия самозабравили се пикльовци!
  • 34 bat misho

    4 5 Отговор
    ае вии кът плямпате с гъзобалните си отделения чуате ли се ве съсели
    кък няя работи полицията щот е поч ден ве
    ам ако дода аз у вас да ва убивам в събота и неделя
    или терористи взривят на 24 май децата в училище
    ПИСНА МИ ОТ НЕРАБОТЕЩА ПОЛИЦИЯ ПОД СЕКВИ ПРЕДЛОЗИ
    отиват разследват
    И СЪДА РЕШАВА КОЙ КРИВ КОЙ ПРАВ- не съсели по форумите
    ам ако има още нещо .....ако продават и бело както в сяка дискотека и малкия е щял да си разприказва примерно
    после нямало държава ми се оплаквате
    А ЦВИЛИТЕ ОТ РАДОСТ че някой е прибил някой и случая не се разследва кво що как
    АМ АКО ДЕТЕТО Е ВАЩО
    ам ако лепенето на афишии и плакати там е забранено ПРОВЕРИХТЕ ЛИ
    и що се радвате и тея дето зимат заплати да проверат НЕ СА ПРОВЕРИЛИ -лежачите в РПУ тата
    само на мене ли ми прай впечатление че тия хора НЕ РАБОТЯТ
    кът разбият кола ,кът набият дете ,кът стане ПТП чакаме часове
    и докът цвилите ВЪЗТОРЖЕНО когато тая или оная служба с ВИСОКИ заплати ЛЕЖИ И НЕРАБОТИ
    НЯМА КАК ДА ИМА РАБОТЕЩА ДЪРЖАВА
    потресахте ма кът ва четох
  • 35 1234

    6 7 Отговор
    Говорите как родителите са се провалили и как държавата пак нещо ви е виновна...а защитавате 100 килограмов възрастен да пребива 15 годишно хлапе....
  • 36 бацеее

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "даа":

    Само гледаи не ти ти разпорят гъза някаде :D :D
  • 37 СЪДИЯТА

    5 10 Отговор
    ЧЕНГЕТАТА СА МЕНТЕ.РОДИТЕЛИТЕ ДА ПЛАТЯТ НА НЯКОЙ ДА НАТРОШИ КОКАЛИТЕ НА БИЯЧА.ИМА МНОГО НАЧИНИ ДА МУ ГО ВЪРНЕШ НА ТАКЪВ ТЪПКАНО.
  • 38 Кака Радка Пиратка

    13 0 Отговор

    До коментар #7 от "даа":

    За това повечето деца на България са нагли, неграмотни и невъзпитани вандали, наркомани и пияници. Защото такива родители като тебе си защитават безрезервно челядта и търсят вината във всеки друг, но не и в собственото отроче. Ако това дете беше мое и са го били заради постъпките му, то след като се прибере вкъщи, ще го шамаря и аз, за да стане човек от него и да се научи как да се държи, така че следващ път да няма нужда да яде бой.
  • 39 гост

    6 0 Отговор
    До 78А - Нещо не Ви е ясно май - криворазбраната добротаводи точно до това което смятате, че е в коментарите на тези които защитават боя на гамена. Когато се оставят деца без възпитание да правят каквото си искат, не може да се разчита на бюрократичната машина да вземе мерки. Просто няма да стане - тя няма време и капацитет за големите престъпления, та ще намери време за дребното хулиганство. Това е задължение на родителите, които обаче като чета постовете са по-големи хулигани от децата си. Преди възрастните можеха да правят бележки и да дърпат ухо на палавниците, сега ако си го позволят, не само могат да изядат мариз от някой мутра татко, во може и да бъдат съдени и резултата е такъв - всички се огъваме и траем докато вандалчетата чупят изграденото с наши пари
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Froid

    7 0 Отговор
    Кой знае колко псувни е отнесъл Мъро ,докато се вбеси и ударил шамар на ГАМЕНА ! Утре тоя пиклю ще Ви бие и псува и вас който го защитавате !
  • 42 Froid

    7 0 Отговор
    " Вбесената " майка вместо да използва връзките си в " Факти " да възпита малко отрочето си , въпреки че е закъсняла с много години !
  • 43 Дългият

    6 0 Отговор
    Ами..мама и тате като не са го пляскали когато е било нужно,рано или късно някой ще го направи.Въпросният мъро може би го е...посъветвал малко повече от нормалното,но пък си мисля че ще му държи влага доста време...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Бачо Киро

    0 0 Отговор
    Повечето тук сте идиоти. Всичко извън правилото за реципрочност е олигофренизъм. За една бележка да пребиеш дете е повод да не излезе от затвора поне 5 години, може да охлади страстите докато е вътре. Да използваш бой в нормални граници е едно, понякога желателно, но да смелиш дете заради къс хартия трябва да е еднопосочен билет за затвора. Да му опъне 2-3 шамара би било редно, съгласен, но това е извън всякакви граници. Олигофрените в коментарите да не ми се правят на добри граждани, защото ловя бас, че са правили къде-къде по-лоши неща, за които предполагам е трябвало да бъдат публично разстреляни? Едно е сигурно, за такъв произвол над моето дете тоя си отива директно за месеци в болницата. Не се пънете с обяснения, няма да е първият, нищо, че повод никога не е било поведението на детето. Само пълен идиот и боклук, като доста от тук, не би потрошил кокалите на толупа посегнал на детето му.