Отидете към основна версия

7 452 19

Опитват да потулят случай с блъснато от кола дете, заплашват баща му

  • инцидент-
  • блъснато дете-
  • опит-
  • потулване-
  • добрич

Чичото на момчето огласи случая на своя Фейсбук профил

Източник: БГНЕС

Малко момче е било блъснато от кола в Добрич, а извършителите на деянието се опитват да потулят случая и да се разминат без последствия за него. За това съобщава чичото на въпросното момче на своя Фейсбук профил.

Ето какво пише Рифат Рифат, чичо на въпросното момче:

Днес получих много лоша новина! Моят племенник е бил блъснат от една джипка!!! И фрапиращото е, че нито полицаи, нито лекари не са на страната на детето поради факта ,че шофьора е българин и е служител на един от големите арендатори в град Добрич. Полицаи, лекари и високопоставени лица дават съвет или заплашват брат ми да не съди шофьора, но няма да стане вашата. Вие сте най-долнопробната сган за мен. Не си мислете, че като имате пари ще си позволите всичко. Жалко! Много жалко за пропадане на българското общество! Като казах общество имах в предвид хората, които по някакъв начин пречат да се получи възмездие. Даже в съдебна медицина не са им издали медицинско. Моля ви приятели споделяйте за да видят повече хора как се работи в град Добрич и цяла България! Къде са агитките и рокерите .На работа разказах на моите колеги до къде може да се стигне, ако имаш пари,че корупцията рушвета са на много високо ниво. Детето има сътресение на мозъка и зъбите му са счупени.

В същото време: ОДМВР - Добрич съобщава, че 6-годишно дете е блъснато от лек автомобил в село Драганово Сигналът за инцидента е подаден на 18 септември около 08.10 часа. Съобщено е за възникнало пътнотранспортно произшествие в село Драганово, област Добрич. На място е установено, че лек автомобил ''Грейт Ховър'' с добричка регистрация, управляван от 18-годишен мъж, блъска внезапно пресичащо пътното платно 6-годишно момче. Водачът на МПС откарва пострадалото дете до ЦСМП - Добрич. Вследствие на инцидента, пешеходецът е настанен в МБАЛ - Добрич за наблюдение с диагноза комоцио и контузна рана, но без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.

Свързани новини