19 Септември, 2019 10:45 7 371 19

Опитват да потулят случай с блъснато от кола дете, заплашват баща му

  • инцидент-
  • блъснато дете-
  • опит-
  • потулване-
  • добрич

Чичото на момчето огласи случая на своя Фейсбук профил

Опитват да потулят случай с блъснато от кола дете, заплашват баща му - 1
Източник: БГНЕС

Малко момче е било блъснато от кола в Добрич, а извършителите на деянието се опитват да потулят случая и да се разминат без последствия за него. За това съобщава чичото на въпросното момче на своя Фейсбук профил.

Ето какво пише Рифат Рифат, чичо на въпросното момче:

Днес получих много лоша новина! Моят племенник е бил блъснат от една джипка!!! И фрапиращото е, че нито полицаи, нито лекари не са на страната на детето поради факта ,че шофьора е българин и е служител на един от големите арендатори в град Добрич. Полицаи, лекари и високопоставени лица дават съвет или заплашват брат ми да не съди шофьора, но няма да стане вашата. Вие сте най-долнопробната сган за мен. Не си мислете, че като имате пари ще си позволите всичко. Жалко! Много жалко за пропадане на българското общество! Като казах общество имах в предвид хората, които по някакъв начин пречат да се получи възмездие. Даже в съдебна медицина не са им издали медицинско. Моля ви приятели споделяйте за да видят повече хора как се работи в град Добрич и цяла България! Къде са агитките и рокерите .На работа разказах на моите колеги до къде може да се стигне, ако имаш пари,че корупцията рушвета са на много високо ниво. Детето има сътресение на мозъка и зъбите му са счупени.

В същото време: ОДМВР - Добрич съобщава, че 6-годишно дете е блъснато от лек автомобил в село Драганово Сигналът за инцидента е подаден на 18 септември около 08.10 часа. Съобщено е за възникнало пътнотранспортно произшествие в село Драганово, област Добрич. На място е установено, че лек автомобил ''Грейт Ховър'' с добричка регистрация, управляван от 18-годишен мъж, блъска внезапно пресичащо пътното платно 6-годишно момче. Водачът на МПС откарва пострадалото дете до ЦСМП - Добрич. Вследствие на инцидента, пешеходецът е настанен в МБАЛ - Добрич за наблюдение с диагноза комоцио и контузна рана, но без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От чужбина

    40 6 Отговор
    Това е в мафиотската територия Бг. Радвам се , че я напуснах

    Коментиран от #5

  • 2 666®

    41 45 Отговор
    А мама и тати къде са бляли? Защо са оставили 6 годишно дете без надзор? Как 6 годишно дете ще тръгне да пресича внезапно? Задължително трябва да се направи проверка по случая и ако написаното в статията е истина, да се отнемат родителските права на тези безхаберници и да се осъдят да платят обезщетение на шофьорът за преживения стрес.

    Коментиран от #3

  • 3 Узо

    28 10 Отговор

    До коментар #2 от "666®":

    Сега ще излезе, че майка му и баща му не са били до него в този момент, което ще оневини 18 годишния самозабравен престъпник хаха.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ха-ха-хаааа....

    12 1 Отговор
    6 годишен "пешеходец"
  • 8 666®

    34 12 Отговор
    Хайде да уточним. Когато примерно кон излезе на пътното платно и удари автомобил, не търсим вината в коня, а в собственика му. Обясненията на чичото са меко казано смешни. Щот бил българин и работил са някой си. Сиреч никой със служебен автомобил. Пари за подкупи няма начин да има това момче. Ако имаше, нямаше да работи за някой си. И самия водач е завел детето до спешното. И отново....къде са родителите? Сега да видим раните. При сблъсък с тежък джип като Грейт Ховър това 6 годишно дете има няколко избити зъба. Сиреч водачът е карал с много под 30 км/ч. В противен случай детето щеше да е мъртво. В Бургас а и не само, има много случаи в които родители хвърлят децата си под автомобили, за да изнудват шофьора. Тук може и да не е такъв случая, но знае ли човек?
  • 9 БГ681

    14 5 Отговор
    Всички който защитавате онзи които иска да потули всичко и да няма разследване така ли ще мислите ако това беше вашото дете. и така ли трябва да се процедира вообще, да се бяга от истината с пари...

    Коментиран от #15

  • 10 гост

    19 3 Отговор
    Щом е само това като нараняване, значи само го е чукнал и детето си е ударило главата в капака. Неприятен инцидент за двете страни. Въпросът е какво е правило малко дете на улицата? Второто е, че шофьора е оказал необходимата помощ и се е погрижил детето да получи бърза медицинска грижа. Третото е причината, поради която ги сплашват, това е отделен въпрос. А изказването във Фейсбук е чисто дискриминационно и този може да бъде подведен под отговорност за това, че дели на българи и други етноси, а не на бедни и богати.
  • 11 Бесен

    17 2 Отговор
    Циганската мафия за кръвнина, не сме от вчера между орките! Това и животно няма да го причини на малкото си!
  • 12 Kur za “dobri4”

    10 0 Отговор
    Kyr za mangala
  • 13 Гледач

    16 1 Отговор
    Тоя чичото е пълен ГЛУПАК. В БЪЛГАРИЯ само ЦИГАНИТЕ имат право да убиват без за това да лежът в затвора.Ако е ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН този който е бутнал детето ще лежи в затвора. Аз вече знам кой убиец е българин и кой ЦИГАНИН?Само БЪЛГАРИТЕ са в затвора.Чичото да си пие хапчетата
  • 14 Оправния

    2 2 Отговор
    Бъдете силни и не се отказвайте.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Златно жито зрей

    3 2 Отговор
    При всяко положение видите ли кола с ТХ..... бягайте далеч!
  • 19 Алооо чичо

    1 1 Отговор
    Има европейски съд!!!!Що се мъчиш с мазни магистрати от блатото!??