Отидете към основна версия

3 430 4

Спасители се биха в созополско заведение

  • спасители-
  • се биха-
  • созополско-
  • заведение

Две групи спасители са се били в созополско заведение, съобщиха от полицията. В Районно управление "Полиция" – Созопол е получено съобщение за масов бой, възникнал в ресторант "Винарна", разположен до Централния созополски плаж, доуточняват от "Бургас нюз".

Причината е възникнал по-рано през деня инцидент в морето, в района на созополския централен плаж между спасител от плажа и спасител от плаж "Хармани".

Последният сформира група от свои колеги от плаж "Хармани" и заедно с тях нахлува в ресторант "Винарна", където се хранят спасителите от Созополския централен плаж. Възникнали масово сбиване, като е унищожено и част от имуществото на заведението.

За срок от едно денонощие са задържани извършителите на хулиганските действия, а именно 21-годишния М.М. от Севлиево, 26-годишния М.П. от Враца, 22-годишния И.П. от Враца и 19-годишния Д.Д. от Мездра. На пострадалите лица е оказана медицинска помощ, като те са разпитани. Проведени са и множество разпити на свидетели. Работата по цялостното документиране на извършеното престъпление продължава от служители на Районно управление "Полиция" – Созопол.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини