Last news in Fakti

1 Август, 2013 20:12 3 427 4

Спасители се биха в созополско заведение

  • спасители-
  • се биха-
  • созополско-
  • заведение

Две групи спасители са се били в созополско заведение, съобщиха от полицията. В Районно управление "Полиция" – Созопол е получено съобщение за масов бой, възникнал в ресторант "Винарна", разположен до Централния созополски плаж, доуточняват от "Бургас нюз".

Причината е възникнал по-рано през деня инцидент в морето, в района на созополския централен плаж между спасител от плажа и спасител от плаж "Хармани".

Последният сформира група от свои колеги от плаж "Хармани" и заедно с тях нахлува в ресторант "Винарна", където се хранят спасителите от Созополския централен плаж. Възникнали масово сбиване, като е унищожено и част от имуществото на заведението.

За срок от едно денонощие са задържани извършителите на хулиганските действия, а именно 21-годишния М.М. от Севлиево, 26-годишния М.П. от Враца, 22-годишния И.П. от Враца и 19-годишния Д.Д. от Мездра. На пострадалите лица е оказана медицинска помощ, като те са разпитани. Проведени са и множество разпити на свидетели. Работата по цялостното документиране на извършеното престъпление продължава от служители на Районно управление "Полиция" – Созопол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър Дамянов

    0 2 Отговор
    СЕВЕРОЗАПАДА ТАКА ПОВЕЛЯВА-БОЙ И ТВА Е
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Борис Георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Аном":

    Само виж че няма нито един местен...
  • 4 Бай Иван

    0 0 Отговор
    А освен боя имало ли е и гръцка музика.Созопол е хубав курорт и такива нямат място там.