Отидете към основна версия

1 662 11

Полицията разкри щаб за търговия с вот в кюстендилско село

  • полиция-
  • щаб-
  • търговия-
  • гласове-
  • кюстендил

"Наши екипи извършиха проверка на пет адреса, като на един от адресите в село Слокощица бяха и открити, и иззети записки за определени политически сили, очаквани резултати по секции, мобилни телефони и лаптопи. Има и списъци. Образувани са три бързи полицейски производства", коментира директорът на ОДМВР старши комисар Венцислав Григоров

Снимка: БГНЕС

Щаб за търговия с вот разкри полицията в кюстендилското с. Слокощица, съобщават от БНР. Иззети са лаптоп, списъци с имена, разпределения по секции и пари. В селото в неделя ще се гласува само за кмет на община.

Полицейската операция е от тази сутрин. Директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Венцислав Григоров коментира случая в с. Слокощица, където има две избирателни секции с около 1300 избиратели:

"Наши екипи извършиха проверка на пет адреса, като на един от адресите в село Слокощица бяха и открити, и иззети записки за определени политически сили, очаквани резултати по секции, мобилни телефони и лаптопи. Има и списъци. Образувани са три бързи полицейски производства, като всичките ни действия са под надзора на Районна прокуратура - Кюстендил и се съгласуват със съответния дежурен прокурор".

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.

Свързани новини