Отидете към основна версия

35 533 48

Отчаяна девственица от Източна Европа се предлага на търг

  • девственост-
  • търг-
  • милион-
  • европа-
  • тийнейджърка

Александра Кефрен, 18-годишна жена от Източна Европа, обяви в телевизионното предаване "Тази сутрин" на ITV скандалното си решение да продаде девствеността си с надеждата да събере достатъчно пари, за да купи жилище на родителите си, които през февруари ще бъдат изгонени от своето, съобщава dailymail.co.uk.

Родителите й нямат представа за плана й да продаде на търг първия си сексуален контакт в живота за не по-малко от един милион евро, за да не останат те на улицата.

Тийнейджърката споделя в предаването, че е била вдъхновена от филма „Неприлично предложение”, в който героят на Робърт Редфорд предлага на Деми Мур 1 милиард долара, за да прекара нощта с нея.

На въпроса за евентуалния победител в търга за нейната девственост, Александра отговаря, че няма притеснения да изпълни сделката, без значение как изглежда той.

"Приемам го просто като бизнес, без емоции. Мисля, че една чаша вино ще бъде достатъчно, за да се получат нещата," добавя тя.

Водещите на предаването са шокирани от факта, че въпреки че агенцията за ескорт, където тя е пуснала обявата си, й е направила съответните здравни изследвания, тя самата не се поинтересувала от здравето на победителя в търга. Мислела само за това как да намери парите, за да спаси родителите си, макар и без тяхно знание. Казала им, че ще се пробва за модел, и се надява те никога да не разберат истината.

Онлайн агенцията за ескорт, която по принцип взима 50% от стойността на сделките, е намалила този процент на 20, но Александра трябвало сама да организира пътуването си до страната на победителя. А на преудпреждението на един от водещите, че „има много лоши хора по света”, тийнейджърката отговаря:

„Човек с толкова пари би трябвало да е добър и няма да имам проблеми.”

Водещите я насочват да говори с адвоката на предаването след интервюто с надеждата, че ще се случи чудо и няма да се стигне наистина до сделка.

Реакциите на потребителите в социалните мрежи към решението на Александра са предимно негативни – от това какво е посланието й към младите момичета до осъждането на решението й като проституция, други смятат, че никой няма право да съди чужди решения, а някои дори й съчувстват и се молят тя да промени решението си и да намери пари по друг начин.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини