1 Декември, 2016 00:30 35 502 48

Отчаяна девственица от Източна Европа се предлага на търг

  • девственост-
  • търг-
  • милион-
  • европа-
  • тийнейджърка

Александра Кефрен, 18-годишна жена от Източна Европа, обяви в телевизионното предаване "Тази сутрин" на ITV скандалното си решение да продаде девствеността си с надеждата да събере достатъчно пари, за да купи жилище на родителите си, които през февруари ще бъдат изгонени от своето, съобщава dailymail.co.uk.

Родителите й нямат представа за плана й да продаде на търг първия си сексуален контакт в живота за не по-малко от един милион евро, за да не останат те на улицата.

Тийнейджърката споделя в предаването, че е била вдъхновена от филма „Неприлично предложение”, в който героят на Робърт Редфорд предлага на Деми Мур 1 милиард долара, за да прекара нощта с нея.

На въпроса за евентуалния победител в търга за нейната девственост, Александра отговаря, че няма притеснения да изпълни сделката, без значение как изглежда той.

"Приемам го просто като бизнес, без емоции. Мисля, че една чаша вино ще бъде достатъчно, за да се получат нещата," добавя тя.

Водещите на предаването са шокирани от факта, че въпреки че агенцията за ескорт, където тя е пуснала обявата си, й е направила съответните здравни изследвания, тя самата не се поинтересувала от здравето на победителя в търга. Мислела само за това как да намери парите, за да спаси родителите си, макар и без тяхно знание. Казала им, че ще се пробва за модел, и се надява те никога да не разберат истината.

Онлайн агенцията за ескорт, която по принцип взима 50% от стойността на сделките, е намалила този процент на 20, но Александра трябвало сама да организира пътуването си до страната на победителя. А на преудпреждението на един от водещите, че „има много лоши хора по света”, тийнейджърката отговаря:

„Човек с толкова пари би трябвало да е добър и няма да имам проблеми.”

Водещите я насочват да говори с адвоката на предаването след интервюто с надеждата, че ще се случи чудо и няма да се стигне наистина до сделка.

Реакциите на потребителите в социалните мрежи към решението на Александра са предимно негативни – от това какво е посланието й към младите момичета до осъждането на решението й като проституция, други смятат, че никой няма право да съди чужди решения, а някои дори й съчувстват и се молят тя да промени решението си и да намери пари по друг начин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошибиян

    55 3 Отговор
    Поредната грозна и луда.....какво е това апартамантме за 1 000 000 евро?
  • 2 ХАСАН

    36 5 Отговор
    Тъпотия !!! Докъде стигна светът?! Робствоооо !!!а сме 2016 година
  • 3 др Хой

    57 2 Отговор
    Поредната, която се пробва с тоя номер и си мисли, че и е златна !!!
    Едва ли един химен струва 1 мил., но да не забравяме че балъци с пари бол по тая земя. Щом за един автомобилен номер един арабел може да брои над 1мил., защо и за една слива да не може!
    Не се е сетила да звънне и в Холивуд да продаде правата на някое порно студио та и за кола да изкара!
    Инае това не е проституция, ама ич даже ха ха
    Имаше един виц по въпроса:
    - да ти дам 100 лв да те опъна !
    - аз да не съм к..ва бе?
    - да ти дам 1000 лв!
    - а не съм такава !
    - а 1 мил. ,ако ти дам?
    - мммм тогава може!
    - виж сега разбрахме 'ква си дай сега да се попазарим за цената !
    :)
  • 4 Васичка Атанасова

    47 1 Отговор
    лош пример за другите момичета
    и при това 1 милион долара
    тя да не е златна
    каквато на магарицата такава и на царицата
  • 5 бляк

    7 14 Отговор
    1 МИЛИОН евро за шафрантията и 20% за агенцията..........
    в левове това са 2,34милиона лева
    а в злато това са 35 кила

    Коментиран от #26

  • 6 mediator37

    22 5 Отговор
    Тя няма как да е пример за другите момичета, защото те отдавна не са девствени. Екзотика е на 18 , хубавичка, свежа и още девствена. Кръв ще се лее.
    Обаче новината ми допада, установявам, че съм спестил 6 милиона долара, обаче къде са не мога да ги покажа.
  • 7

    16 3 Отговор
    И как по-точно няма да разберат родителите и, след като е пуснато навсякъде като новина със снимки на момичето. Иначе не мога да я съдя, кой съм аз че да я съдя, живота е суров и жесток понякога, надявам се да не попадне при някой психопат......
  • 8 Бай Тошо

    21 1 Отговор
    По добре да изкара някой долар вместо да я ч.кат пубери в кенефите из даскалото, както вече е и на мода в нашата мила родина
  • 9 Тодор

    23 0 Отговор
    Не е лошо момичето,ама за едно е.ане цял апартамент,множко ми се вижда!
  • 10 Крадец

    19 2 Отговор
    Добре,ама ще искам пълна програма!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 iulian

    27 0 Отговор
    30 lv ,moga da i dam .
  • 13 Юлиян

    18 1 Отговор
    30 лв. , мога да и дам .
  • 14 гост

    23 0 Отговор
    Може някой да се навие за 10х.евро, 20х.евро, та може и 50х.евро ей така за каузата, но това е подигравка с платежоспособния член. Разбирам да е принцеса, известна личност или някаква дива красавица, да. Като иска апартамент да си замени химена за апартамент, тя с толкова пари ще купи на цялата си рода до девето коляно апартаменти в Източна Европа.
  • 15 Коча

    24 1 Отговор
    Давам 25лв и нов неизползван таблет.
  • 16 Гоуст

    15 2 Отговор
    Предлагам да оправям готини мадами срещу заплащане: изисквания: - да сте красиви, стегнати, тренирани и да си плащате по 100 000 всеки път, когато ви оправям. Моля не се блъскайте на опашката... :)
  • 17 кроко

    21 0 Отговор
    По-скоро ако беше казала че иска някаква по-скромна сума от сотра на 20-30 хил евро за жилище, можеше да се появи някой, който да и ги даде без да я бодне. Това за 1 милион си е алчност, а алчносттта винаги излиза скъпо. На алчния.
  • 18 Гошо

    9 0 Отговор
    Тази статия ме кара да..заколим петела !!!
  • 19 ТърсенеПредлагане

    10 0 Отговор
    Обява: Продавам кайсийки окомплектовани в пакет на заможни дами. Миза - 666 666 лв. :))
  • 20 Morgoth

    17 0 Отговор
    За 5 лева може ли? Както се казва във вица - вече установихме каква си, следва пазарлъка за цената :)
  • 21 Ядесереитн

    10 5 Отговор
    Ей такива мераклийки за кинти колко съм ги гнясал като по-млад.
    Давам и 2 шарана, единия - армаган за Никулдена. И то ако си поиграе добре със стария сом.
    Ей такива мераклийки колко съм ги гнясал
  • 22 нахуйник

    18 1 Отговор
    Аз за 1 мил. евро ще е.. цял живот всичките елитни к..ви по света ма оууу .

    Коментиран от #24

  • 23 Виц

    12 0 Отговор
    Две закъсали приятелки тръгнали по света да си търсят късмета, след години се срещнали. Едната богато облечена и се перчи, другата пита как е сполучила? Отговора е: Намерих мъж с много пари! Разделили се. След години пак се срещат. И другата богато облечена! Първата пита: И ти ли намери мъж с много пари? Отговорът е: Не, но намерих много мъже с малко пари!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Настрадин Ходжа

    7 9 Отговор
    Оная й работа си е нейна и ще си прави с нея каквото си ще!!! Надали са й необходими акълите, дето й ги раздавате на гьотере.
  • 26 Косматия

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "бляк":

    И туй сичкото само да и онодиш хралупата!!!!
    Дан съм лут да даам толкоз пари за едно таквозяне!!!!
  • 27 Чичо коледа

    18 2 Отговор
    Баш майстора си го беше казал:
    -"Много бързо искаш и вила и кола !"
  • 28 МАК

    15 2 Отговор
    Хич не е отчаяна. Направо си е грозна търгашка. Жива к`ва, която си мисли, че оная и работа златна. Това не е от нужда. Това с родителите е само за зарибяване на шарани. 1 млн?! Гледа да си уреди живота с един удар. Тарикатка.
  • 29 sVETOZAR

    17 2 Отговор
    За 80-100лв. ще си вземеш проститутка която да има перфектно тяло и да е хубава,а не като тая безгърда овца.Но както винаги става на тоя свят,някои тъпанар ще се намери да и плати толкова пари...!
  • 30 Zaza

    2 0 Отговор
    http://www.standard.co.uk/news/world/viewers-shocked-as-teenager-appears-on-this-morning-saying-she-will-sell-her-virginity-a3407896.html
  • 31 гост13

    10 0 Отговор
    Тази , ако я кърпят докторите след всеки мераклия/ ако има такива /...ми не апартамент , ами цяла кооперация ще си купи ))))))
  • 32 комбинатори

    10 1 Отговор
    Светът в голямата си част е изцяло в конкретиката! Типично, абсолютно типично за жените и ориента. Съчетано с емоциите и вярванията - отлична среда всичко да е търговия. И толкоз! Необходимите норми и правила за съществуване ако са зададени от религията се стига до ред през санкции. Еврейския прочит на нещата. И тръгващите от еврейството - ислям и християнство. В Украйна са много набожни - повече отколкото в Ръшата. И много бедни. Резултатът налице. Дали Кобилкина ( макар че тя е еврейка в Украйна ги има доста), дали момето на снимката, дали пилота Савченко , която полудя, дали Тимошенко, мазната лисица ( и за нея се говори , че е еврейка) са много показателни за идиотията в Украйна. А Украйна е доста показателна за свят на търговия, оръжие и много, много, МНОГО вяра! В Русия, а и България процентът не религизоните мъже е доста по-малък. А пари и религия съществуват САМО ако им повярваш! Лъжата също. И винаги невежеството и липсата на критично мислене върви със силно религиозно и суеверно мислене и всичко като алъж вериж.
  • 33 Кънчу П къде ров

    11 0 Отговор
    Само да не забрави,че на този артикул цената се покачва до едно време и после стремително пада по положение да се налага да плаща за някои видове услуги!
  • 34

    7 0 Отговор
    Нашата Вени пак кърти асфалта БАБИТЕ НИ как не са са сетили, ЗА ТОВА. а да работят в ТКЗС за стотинки.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ванката

    8 1 Отговор
    На тази рожба е хапят мухите за 1 милион но има бълъци свят шарен има педофили къде са избягали от лопатата на гробаря та тази сумичка да им се види нищожна и да я платят само и само да е.. свежичко и да и запретне краката като на див заек ушите
  • 37 ААА

    3 1 Отговор
    Хусари денги не берут.
  • 38 Plovdiv

    6 0 Отговор
    Предвид мизата, тук трябва минимум Тръмп. В краен случай може и Бил Клинтън...
  • 39 Маняк

    5 2 Отговор
    Пробва се да пробие в шоубизнеса,селска руска тарикатка...,а за милиончето просто,ако изкочи птиченце от някъде.А тва за родителите чиста парлама...а бе всичко е лъжа и измама на тоя свят...
  • 40 Гост

    3 0 Отговор
    И аз съм девствен , що не ми даде някоя 1 милион на мене да я опъна.
    За тия пари ще я хване некой арабин та ще я разпори , няма да може да си седне на г.за поне пет години после.
    И на тая и хлопа дъската.
  • 41 Мара

    3 1 Отговор
    Тя вместо да ходи да се е.е,да се хване с някоя работа!Къде ще отиде светът,ако всяко млада момиче иска с оная си работа пари да прави!
  • 42 Дачо

    0 0 Отговор
    20 лева давам
  • 43 Хулю

    0 0 Отговор
    И аз давам скромните 100лв и 25 за пътни на мой терен 100% анонимност
  • 44 Танас

    1 0 Отговор
    Таа мома не ми е арна..та мислим да я пуснем на некой загорел момък .... та да фърка от щастие ! )))))))
  • 45 Станислав

    0 0 Отговор
    Умрял и някой за девствеността :) :)
  • 46 дел

    0 1 Отговор
    На тази ако и сложат цип, да си Я отваря и затваря когато си поиска, може да поработи и за комплекс !!!
  • 47 ГИНЕКОЛОГ

    0 1 Отговор
    А дали не е зашита и натъманена отново специално за случая,това не е никакъв проблем,и кой и как ще разбере,с лупата ли,а ъа 1000000 евро
    човек може да изч.ка половин Тайланд,Украйна и т.н!По добре да предоговори с банката с някоя друга св..ка и да си запази девственоста за сватбата!
  • 48 Aлекс

    0 0 Отговор
    Сиромaх човек жив дявол ,тaкaвa дa не ти е в къщaтa....