Отидете към основна версия

16 721 14

Изненадващи пречки към оргазма

  • секс-
  • оргазъм-
  • пречки-
  • хрема
Снимка: Shutterstock

Освен основните фактори, които пречат на една жена да достигне оргазъм, има и някои по-необичайни причини, намаляващи шансовете за получаване на върховното удоволствие в секса. Учените съобщават за няколко доста странни зависимости, които могат да ви лишат от получаване оргазъм.

1. Ходене по малка нужда

Ако не сте посетила тоалетната преди секс, трудно ще достигнете до оргазъм. Когато мехурът ви е пълен, това е единственото, за което можете да мислите.

2. Имате студени крака

Според проучванията 80% от жените с топли крака стигат до оргазъм, докато малко под 50% от жените със студени крака изживяват върховното удоволствие. Причината за това по-доброто кръвообращение заради топлината. Решението е - секси чорапи, които освен, че стоплят краката ви, ще ви помогнат да се отпуснете.

3. Хрема

Ако изпитвате какъвто и да било физически дискомфорт, няма как да се отпуснете. Но специално запушеният нос притъпява сетивата и усещанията в секса не могат да са пълноценни.

4. Не изразявате емоциите си на глас

Доказано е, че звуците по време на секс увеличават удоволствието, насладата и страстта. Изразявайки емоциите си гласно, се отпускате и преживявате по-силно оргазма.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини