Отидете към основна версия

2 634 12

Семейна двойка може да достига оргазъм само чрез прегръщане

  • секс-
  • оргазъм-
  • тантра

Според скорошно проучване, всяка трета жена има проблеми с получаването на оргазъм по време на секс, но семейната двойка Мелани и Скот Маклюр от Тексас, САЩ, твърди, че те достигат до невероятни оргазми, само чрез нежно прегръщане, благодарение на постигнатата дълбока връзка между тях, пише британският Daily Mail.

Ако единият от тях достигне любовен екстаз в същата стая, дори и без да се докосват, и другият започва да изпитва върховното удоволствие.

47-годишният Скот доверява, че благодарение на специфичните тантрични техники, които използват заедно с Мелани, могат да достигнат до оргазъм без секс, а само чрез дишане, прегръщане и допир.

Двойката, която е заедно от 8 години, заявява, че всеки може да постигне такава връзка и сега двамата преподават в специални курсове на другите хора как да достигнат до тяхното състояние на пълен синхрон в сексуалните изживявания.

Скот и съпругата му твърдят, че оргазмите им могат да траят по 18-часа.

Тексасецът признава, че преди години той страдал от преждевременна еякулация. За да стане по-добър любовник, Скот се захванал се с тантричните практики. Той и съпругата му така се усъвършенствали, че стигали до екстаз по най-необичайни за околните начини.

Ето и техните топ 3 съвета за по-интензивен оргазъм:

1. Издавайте звуци

2. Дишайте дълбоко

3. Визуализирайте сексуалната си енергия и се отдайте напълно на изживяването.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини