Отидете към основна версия

5 980 17

Бившата на Джино закопа Динко пред цяла България

  • биг брадър-
  • сащ-
  • българия-
  • джино-
  • динко-
  • скандал-
  • лъжа

Дейна Бианкалана разказа истината за тежките обвинения на Динко спрямо бившия ѝ съпруг

От няколко дни в къщата на Биг Брадър Динко разказва на съквартирантите си как Джино Бианкалана е пребивал и крадял от бившата си съпруга в Щатите. Ямболията смело твърдеше пред Людмила Захажаева и Светлана Василева, че Джино е завлякъл бившата си със 100 000 щатски долара, а освен това я е набил на публично място.

Конфликтът между Динко и Джино се изостри страшно и двамата пожелаха да говорят със самата Дейна Бианкалана, за да сложат край на тежките обвинения и да разбулят истината.

На лайфа от сряда видяхме опитите на Динко да се свърже с американката, които останаха безуспешни. Оказа се, че тя въобще не иска да говори с ловеца на бежанци.

Все пак Биг Брадър организира разговор между тримата и истината за връзката между Джино и Дейна излезе наяве. Щатската красавица освен че говори лично и с двамата изпрати видео до адвокатите на риалити формата, с което обори гнусните слухове, разпространявани от ямболията.

Джино директно се обърна към бившата си жена с въпроса:

"Дейна, Динко твърди, че си била с него преди известно време и че си му споделила, че съм те бил и съм взел от теб 100 хиляди долара. Вярно ли е?", на което тя отвърна:

"Той луд ли е? Това всичко е лъжа. Джино, ти знаеш, че това е лъжа. Изпратила съм видеа до адвокатите ти. Не желая да говоря с Динко."

В разговора се намеси и Динко: "Ти ми каза, че си му дала парите и ти ги дължи. Каза ми, че те е биел".
Той успя да ядоса Дейна и тя му отговори:

"Съжалявам, че се излагаш в национален ефир. Никога не ми е пукало за теб. Никога не съм казвала нищо от това. Джино, ти не съжалявай, той трябва да съжалява. Първо - Джино никога не ме е пипал и второ - ти някакво животно ли си? Говори с мен като с жена, не като с животно."

Във видеото, което американката изпрати до Биг Брадър, тя казва следното:
"Динко, нямам нов номер, просто не ти вдигам, защото не желая да говоря с теб. Гледах шоуто и съм смутена, че познавам този мъж лично. Дори като приятел. Всичко, което казва е лъжа и е ужасно, и това говори повече за него, отколкото за хората, за които разпространява лъжи.

Колкото до Джино - обичам го. Били сме заедно 11 години и уважавам и него, и семейството му. Той е човек, който се раздава. След като се разделихме празнувах един от рождените си дни със семейството си в чужбина и Джино ми беше купил кола и я беше паркирал в гаража ми. Винаги вдигаше големи и пищни партита за рождените ми дни. Това прави ли го човек, който иска да се възползва от теб и парите ми?"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини