Отидете към основна версия

34 479 46

Анална броеница - бижу за специални поводи

  • анална-
  • броеница-
  • топчета-
  • секс

Всяко едно топче доставя неописуемо удоволствие

Снимка: Shutterstock

Аналните броеници са секс играчка, която се състои от няколко топчета прикрепени едно към друго. Поставят се през ануса и се изваждат с различна бързина в зависимост от желания ефект и вашето лично удоволствие. Най-често точно при оргазъм, за да засилите ефекта му. Удоволствието идва от преминаването на топчетата през тесните анални пръстени и е един вид масаж, на място което не се масажира често.

В зависимост от това каква анална броеница ще си изберете, топчетата могат да нарастват постепенно или размерът им да се променя неравномерно. Обикновено в края са с пръстеновиден държач за по-лесна употреба и предпазване от цялостно проникване. Може да ги ползвате и да им се наслаждавате както сами, така и с вашия партньор.

За да е пълно удоволствието от подобни анални топчета е препоръчително да използвате лубрикант, защото в аналната област отсъства естествено овлажняване. Аналните броеници са забавни за употреба, но е важно да ги поддържате чисти.

Аналните броеници са утвърдени секс играчки за анално проникване, с които бихте могли да се насладите на нов тип усещане. Всяко едно топче доставя неописуемо удоволствие, а добавени в сексуалната игра, аналните топчета ще превърнат обичайния анален секс във вълнуващо преживяване.

Независимо дали търсите опознаване на новите хоризонти в сексуалния си живот или искате да опитате анален секс, но изпитвате страх, аналните топ чета са чудесен експеримент.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини