Отидете към основна версия

14 669 9

Шантав секс на необичайни места: Професията на Ким и Пауло (СНИМКИ)

  • секс-
  • приключение-
  • италианци-
  • млади-
  • секс клипчета-
  • необичайни места-
  • печелят-
  • ким-
  • пауло-
  • секс видео

Хора от цял свят плащат, за да гледат заснетите от двойката секс приключения

23-годишната Ким и 28-годишният Пауло от Италия — отегчени млади италианци — са открили ексцентричен и провокативен начин да печелят пари.

Те са превърнали секса в доходоносен бизнес. Двойката снима домашни клипчета и ги качва в интернет. "Нищо ново", ще си кажете, но грешите, защото в случая не е толкова важно какво правят, а къде.

Въпреки че двамата работели в една и съща IT компания, те никога не се били срещали на работното си място. Ким била преводач, а Пауло — дизайнер.

Техен общ приятел им предложил да участват в групов секс и те решили да пробват. Още тогава разбрали, че искат да се снимат във филми за възрастни, но не знаели как да го направят.

Така, един ден, Ким и Пауло просто заснели клип и го качили в мрежата. Това отприщило лавина.

Сега двамата получават луди пари за клипчетата, които снимат и след това публикуват в своя сайт Lustery. Освен невероятния интерес към "работата им", интернет потребителите с охота спонсорират пътешествията им.

Ако човек иска да види някое от многобройните им секс приключения, реализирани на странни, невероятни, опасни, недостъпни, необичайни, закътани, публични или забранени места, то той трябва да плати съответната сума.

Цената на всяко видео в сайта започва от 4,50 евро. Колкото по-откровено е то, толкова по-голяма е сумата, за която то може да се гледа.

Заснемането на палавите клипчета обаче, невинаги преминава гладко.

Веднъж в Италия ги глобили с 80 евро. Подобен случай имали и във Франция. Причината била, че избраното от тях място било забранено.

Цената на всяко видео в сайта започва от 4,50 евро. Колкото по-откровено е то, толкова по-голяма е сумата, за която то може да се гледа.

Ким и Пауло определят отношенията си като свободни и често сменят партньорите си. Тъй като и двамата не обичат "етикетите", трябвало да минат цели 2 години, преди официално да приемат да влязат в стереотипа на "гаджета".

В началото двамата се притеснявали от това какво ще си помислят техните приятели и роднини за новата им работа. Когато разбрали, че това им носи удоволствие, те решили да продължат със снимките.

Секс приключенците напуснали своите порядъчни професии и вече не работят в офис. Те изцяло са се посветили на своето "изкуство".

Ким смята, че пътешествията са най-хубавата част от работата им. Благодарение на тях двамата с Пауло имат много общи спомени.

Въпреки че с времето любимите им секс пози са се променяли неведнъж, те никога не пропускат поза 69, заявявайки, че тя е сред задължителните "съставки" на добрата "секс диета". Двамата не са сигурни точно по колко пъти правят секс на ден, но споделят, че цифрата варира между 1 и 8 и невинаги включва едни и същи партньори.

Споделят, че най-много им харесва да се отдават един на друг на открито, където "слънцето може да целува кожата им по време на половия акт. И Ким, и Пауло определят плажа и басейна като едни от най-примамливите и приканващи места за секс, а ако наоколо има и хора — още по-добре.

"Ние обичаме да показваме своя нов, модерен начин на живот, при който имаме отворени взаимоотношения и пътуваме по света, имаме няколко работни места. Всъщност нашата житейска философия е проста и не е обвързана с нищо друго, освен с идеята да изживяваме щастливо днешния ден, всеки ден", обяснява Ким в интервю за сайта за възрастни Striplv.

"Винаги съветваме околните да оставят предразсъдъците настрана и да изживеят своите фантазии, да ги споделят със своите партньори и да спрат да се преструват. Защо да живеем в лъжа, когато всички можем да бъдем честни един с друг и със себе си".

"Всеки път, когато пътуваме до нова държава, откриваме нови сценарии, нови навици и нашите сексуални приключения започва отначало", каза още младата жена.

Последното място, на което двамата отиват за поредното си приключение, е Аржентина.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини