Отидете към основна версия

25 596 62

По-страстни ли са жените с малки гърди?

  • страстни-
  • жени-
  • гърди
Снимка: Shutterstock

Дали и за гърдите важи максимата „колкото повече, толкова повече”? Зависи, кой какво търси в гърдите, дали само тях или и „нещо друго”.

Всяка една жена има какво да даде на един мъж, не само гърди, но все пак темата за по-страстните жени с по-малък бюст винаги ще буди съмнения, отричане и приемане.

Може би истината на това твърдение се крие в това, че жената с малки гърди бива по-старателна в леглото, за да отвлече вниманието на мъжа от гърдите й, пише beu.bg. Тя измисля начини, с които или да държи вниманието на мъжа по-далече от гърдите си (образно казано). Жената с малки гърди става по-креативна, по-даваща и неминуемо по-страстна.Тя дава цялата си чувственост, за да впечатли един мъж, не винаги подтикната от малкия си бюст, разбира се.

Има логика жената с малък бюст да е по-страстна. И освен това жените с малки гърди имат много предимства – те изглеждат по-фини, по-млади. Най-важното е, че без значение дали малки, големи, средни или огромни, една жена си остава жена.

Тя може и има какво да даде и това е много повече от гърди. Жената е най-съвършеното творение на природата без значение размера на чашката. Жената е хармония, нежност, топлина, и, разбира се страст, изпепеляваща, омайваща, бурна и истинска.

Ако дамата е провокативна, интересна и интелигентна личност, тя ще спечели ума и сърцето на избраника си, дори да не навира напращелите си "бомби" в лицето му.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини