Last news in Fakti

26 Април, 2018 00:30 25 536 62

По-страстни ли са жените с малки гърди?

  • страстни-
  • жени-
  • гърди
По-страстни ли са жените с малки гърди? - 1
Снимка: Shutterstock

Дали и за гърдите важи максимата „колкото повече, толкова повече”? Зависи, кой какво търси в гърдите, дали само тях или и „нещо друго”.

Всяка една жена има какво да даде на един мъж, не само гърди, но все пак темата за по-страстните жени с по-малък бюст винаги ще буди съмнения, отричане и приемане.

Може би истината на това твърдение се крие в това, че жената с малки гърди бива по-старателна в леглото, за да отвлече вниманието на мъжа от гърдите й, пише beu.bg. Тя измисля начини, с които или да държи вниманието на мъжа по-далече от гърдите си (образно казано). Жената с малки гърди става по-креативна, по-даваща и неминуемо по-страстна.Тя дава цялата си чувственост, за да впечатли един мъж, не винаги подтикната от малкия си бюст, разбира се.

Има логика жената с малък бюст да е по-страстна. И освен това жените с малки гърди имат много предимства – те изглеждат по-фини, по-млади. Най-важното е, че без значение дали малки, големи, средни или огромни, една жена си остава жена.

Тя може и има какво да даде и това е много повече от гърди. Жената е най-съвършеното творение на природата без значение размера на чашката. Жената е хармония, нежност, топлина, и, разбира се страст, изпепеляваща, омайваща, бурна и истинска.

Ако дамата е провокативна, интересна и интелигентна личност, тя ще спечели ума и сърцето на избраника си, дори да не навира напращелите си "бомби" в лицето му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Винету

    30 2 Отговор
    Вениту пак ме вкара в размисъл... , кара ме да се връщам в спомените си : )

    Коментиран от #29

  • 3 Доктор Ох Боли

    38 3 Отговор
    .... на задна .....лоша нема..... ха хаха
  • 4 ЩЕ ВИ ЗАМОЛА

    35 28 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Жената е най-съвършеното творение на природата без значение размера на чашката

    АДИ БЕЕ Верно ли ? Лично аз за ужас на дамите без цици и с малки такива смятам ,че цицата е нещо много много важно и размерът и е от голямо значение за наклона на х.. ми ! Така че ще ви замола с вашите приказки ,че размера на чашките нема значение !!!!

    Коментиран от #31

  • 5 Диди

    32 8 Отговор
    Не мисля,че от това зависи дали са по-страстни.

    Коментиран от #6

  • 6 Доктор Ох Боли

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Диди":

    .... ха ха ха......разбира се , че не са........ Ама как мое изобщо се замислиш за тва..... ха х аха...... Твойте малки ли са?.... ха

    Коментиран от #8

  • 7 Алфа Ромео

    58 5 Отговор
    Жена си е жена и е много повече от едни гърди, сексапила не е само във физиката,той е и поведение и излъчване,някои просто го имат, други не.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГосТ

    25 4 Отговор
    Интересно, повечето коври станаха блогърки,без никъв стайл, всъщност стайл на гореспоменатите. Първо тая на снимката изобщо не ми изглежда с малки гърди. Второ,абсолютно съм съгласен с коментар номер едно, с уточнение, че това до голяма степен е мисленето на българската жена. За съжаление. Изключително алчна и меркантилна. В белите страни, в които съм бил, това не е толкова застъпено просто заради нормалния стандарт и липсата на комплекси
  • 10 Хаджи Папурко

    23 10 Отговор
    Жена без ц.ци е като село без начално училище.Не можеш да започнеш от пети клас. Друго си е да заровиш глава в тях,пак гледай страст после.
  • 11 ХИЧ НЕ СА

    24 11 Отговор
    СТРАСТНИ,ЗАЩОТО ИМАТ КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ ,ЗАРАДИ МАЛКИТЕ СИ ГЪРДИ...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ss23

    27 3 Отговор
    Няма значение с малк или голям бюст а дали е дърво или не.
  • 14 аха

    15 16 Отговор
    Жена без цици е като колело без спици.
  • 15 Колчо слепеца

    13 7 Отговор
    Ми аз кат не виждам , как да позная че е жена, ако циците са кат пъпка ма ребро ? ))))))
  • 16 Някой май е с малки боски

    12 3 Отговор
    Венито май мразиш цоцолани 😁
  • 17 Ash

    11 7 Отговор
    Да по-страстни са.
  • 18 ИВАН

    7 0 Отговор
    Всичката мара втасала, и на хората само до гърди и други неща им е ... и някой всеки ден да им обяснява, без нищо да дава :)
  • 19 Nameless

    13 1 Отговор
    Жената е най-съвършеното творение на природата??? Уффф, добре че мъжете дискриминират жените, че направо не знам, ако беше обратното :)
  • 20 вес

    12 5 Отговор
    Ха ха жена с малки ц*ц* е като мъж с малък х*й и двете са ужасно търсени ))))
  • 21 И НАЙ ВАЖНОТО

    36 2 Отговор
    Жената е създадена за да не умре мъжа от щастие ! ! !
  • 22 Бате Цецо

    16 2 Отговор
    Това с малките гърди е някакъв вид реклама - "Видите ли, може да нямам ц..и, ама съм страстна". Първото се вижда, а второто трябва да се провери.
    Подобна е темата с мустакатите жени, но това вероятно ще е друга статия.
  • 23 Готин ама не съвсем

    12 6 Отговор
    Личи си колко "разбирате" от жени! Точно нищо!
    Жените с малки цици са по-страстни! В тях има много повече мъжки хромозоми, което определя и по-малкия бюст. Но точно те са определящите за желанието и половата активност.
    Жените с големи цици стават само за майки и кърмачки! Тях секса не ги интересува. Нищо че се правят на курви и страстни!
    Ако искате изпепеляващ секс, си намерете жена с по-малки цици и ще ви скъса!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Гоуст

    14 1 Отговор
    А по страстни ли са хората с малки пи**и?
    Жената вика по-навътре, по-навътре, а той вика не мога, мога по-бързо
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Суйо

    7 2 Отговор
    Даже снимка в малогърда моделка нямат в редакцията!
  • 28 ХИБИКИ

    8 0 Отговор
    Смуча всякъкви по размер гърди само да не са увиснали като печени чушки.Зърното и овала около него са важни.Не е важен размерът,а как си вършиш работата.
  • 29 Рашкапур

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Винету":

    Щом се връщаш в спомените си, явно нищо в настоящето не се случва! Застой! Което и обяснява нещата.
  • 30 Бесен Язовец

    8 3 Отговор
    Не е вярно разбира се, има и дебеланки с големи гърди, които са доста страстни, така, че...)

    Коментиран от #32

  • 31 Българката жена и нейните проблеми

    8 14 Отговор

    До коментар #4 от "ЩЕ ВИ ЗАМОЛА":

    Повечето български жени са нечистоплътни, без добър опит в обезкосмяването си, нито в поддръжката на кожата си, нито в интимната грижа, повечето миришат между краката, тъй като се занемаряват и не ходят на гинеколог с години. Повечето български жени спят с всеки без презерватив и нямат никаква представа какво се случва откъм биология след като са правили секс със десетки без да знаят здрави ли са или не. Българските жени са бъкани с Хламидии, Бактериални инфекции от среден тип, лепят на горките мъже маса болести без дори да знаят. Българските жени ползват евтини дезодоранти и козметика, която ги съсипва. Българските жени не се къпят всеки ден сутрин и вечер, което е нормално за всеки човек и е минимума като хигиена! Българската жена ходи с разцъвтяла и нересана като хората коса, ходи на фризьор веднъж на месец или на три месеца, а то трябва всяка седмица. Българската жена е далеч от Рая!

    Коментиран от #34, #37, #38, #45, #50, #58

  • 32 Майкъл Джексън

    3 4 Отговор

    До коментар #30 от "Бесен Язовец":

    На тебе само дебеланки ли ти връзват а? От дебеланките, сметни:)
  • 33 един

    10 1 Отговор
    Нещо ми писна от гърди! От толкова често срещан изкуствен обем, напълно противоестествен, човек започва да се отвращава. За сведение - изкуственият бюст е абсолютно безчувствен. И студен, защото кръвоносните съдове по кожата не са достатъчни. Поради тази причина много жени губят чувството за неудобство от това да излагат на показ гърдите си. Те са нещо чуждо за тях, не ги усещат. Да не говорим за главното предназначение за тази част от женското тяло. Те стават безполезни секс играчки за мъже, които не се притесняват от силиконовите играчки по сексшоповете. Общо казано - отдавна на Запад това не е на мода. Бързо се разбра, че е признак на лош вкус и някаква саможертва в името на просташки предпочитания.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Истина вярно е

    9 4 Отговор

    До коментар #34 от "Ром това е напитка":

    Вярно е! Когато излезеш и поживееш навън и минеш някоя друга жена през годините там, тогава говори Българките колко не било вярно човекът каквото е написал. Прав е! Българките са системно изтормозени, болни и мръсни, бедни. Българките и тука в Лондон ходят веднъж на 2-3 месеца на фризоьр, верно е! И ходят цяла седмица с едни дрехи?! Това лъжа ли е? Дори негърките и китайките тук в ситито се преобличат по-често от Българките. Българката къта пари само и яде боклуци тука в Англия.

    Коментиран от #39

  • 36 Ти да видиш

    18 1 Отговор
    Един виц, по темата:
    -Защо плачете госпожице?
    - Един мъж ми каза че имам малки цици!
    - Дреме ти на големия задник! А и я какви хубави мустаци си имаш!
  • 37 отговор

    11 3 Отговор

    До коментар #31 от "Българката жена и нейните проблеми":

    Описанието на българската жена е добре направено за съжаление и поне 80 процента отговаря на истината. Начинът, по който се гримира българската жена също е някак характерен, неумел и тежък, наред с описаната хигиена. Облеклото й е крайно неподходящо понякога, на работа с къса пола, токчета, тежък грим сутрин, срам. Сутрешното предаване по Нова тв "На кафе" е пример за смешно обличане с някакви дрехи, неподходящи за възрастта на водещата, колкото и добре да изглежда, с вечерни тоалети сутрин и т.н. Но дайте де видим и българския мъж. Можем ли да кажем, че при него всичко е изрядно? Веднага изниква асоциацията за млад, потен човек, окичен с някакви синджири, с петна под мишниците, мазен, лъхащ на пот и още нещо, гледащ нахално и предизвикателно, демонстративно бързащ да обсеби седалка в градския транспорт, гледайки нахално. Мутрите с колите пък, за тях да не говорим... Само оглушителната чалга стига за сега. За съжаление това сме ние, българите! Мъже, жени, ако някога постигнем поне добра лична хигиена, сигурно няма да е скоро. Ами, дано! Оптимизъм, не отчаяние!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ром това е напитка

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Истина вярно е":

    Откъде знаеш , че не съм бил навън ? Има и такива , каквито описваш ... Има и такива , дето са плод на чалга поколението ... Пиша за обикновената жена .
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Чичо

    11 2 Отговор
    Най мразим жени без цици и българските политици!
  • 42 Ботев

    10 2 Отговор
    Красивата жена - за няколко нощи...интелигентната - за цял живот!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Бай Благой

    1 4 Отговор
    Зависи от жената....
    За мен най-страстните жени са по-закръглените...без значение размера на...чашката..
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    6 2 Отговор
    Венче, самозаблуждавай се. Твоите боцета, ако са по-манечки, то аз бих предпочел да ида при Миленчето.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 SAAB

    3 1 Отговор
    Размерът е в синхрон с годините.....при техният неизбежен напредък сe забелязва пагубното влияние на гравитацията .....:)
    Забелязал съм обаче , че е вярно това : размерът е обратно пропорционален на мисловната дейност у жената / има и изключения .....но са екзотика /....:)
    PVC -то и найлона не се броят ......
  • 49 Виго

    3 0 Отговор
    Малки,малки,колко да са малки. А виме като на крава да не е по добре?
  • 50 Ганчо

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "Българката жена и нейните проблеми":

    И ти и тези които поддържат тезата ти сте пълни цървули и чикиджии. Видели по една проститутка и мнение дават, или сигурно съдите по майките си.
  • 51 7/8

    3 1 Отговор
    Кой ти гледа гърдите ?!?
  • 52 Хайл

    5 2 Отговор
    А като са малки как ще направиш моторница като се мушнеш между тях?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 дядо Поп

    8 1 Отговор
    момчета да ви каже дядо ви ПОП от дългия стаж дето има с жените'; -- Големите цици разсеиват ебача............и да с малките са по-страстни............проверено.................
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Владо Вр

    1 4 Отговор
    Дедо попе, жената с малки цици се притеснява и се държи слабо в леглото(говоря от собствен опит). Жена с размер "В", или "С", са по - игриви. Категория "Д", когато се възбуди, може да счупи леглото. Раздава се до край.
  • 57 Кибик

    4 0 Отговор
    Венче, зависи от възрастта. Като си млада, по добре да са ти големи, напращели. Като мине време, по добре да са ти малки, че иначе като ти увиснат до пъпа става мазало.
  • 58 Кибик

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "Българката жена и нейните проблеми":

    Селски, не знам с какви жени спиш, но тези с които аз се срещам са супер
  • 59 владимир

    1 1 Отговор
    Дааа любовницата ми семейна дама е с малки гърди и прави най невероятният секс .
  • 60 mars

    2 0 Отговор
    Оня ден чух едно сравнение за малки цици и за пореден път се изумих колко креативен народ сме, когато става въпрос за глупости - и то гласи: "Циците и са като 5 стотинки под мушама".
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.