Отидете към основна версия

19 285 16

Секси мамче взриви мрежата със старите си СНИМКИ, на които...

  • жена-
  • младолика-
  • стари снимки-
  • изглежда-
  • объркване-
  • великобритания-
  • странният случай с бенджамин бътън

31-годишната британка твърди, че има нещо общо с емблематичен герой от разказ на Франсис Скот Фицджералд

Историята на една млада жена от Великобритания съвсем спокойно би могла да се сравни с тази на героя от разказа на Франсис Скот Фицджералд — „Странният случай с Бенджамин Бътън“.

31-годишната Елис Доусън от Колчестър, Източна Англия, твърди, че често я бъркат с тийнейджърка, но когато била на 15 години, тя изглеждала много по-възрастна, отколкото е сега. Самата тя прави паралел между своята история и тази на измисления персонаж.

Наскоро Елис публикува в социалната мрежа стари снимки, направени ѝ когато е била на 15 години и такива, които са направени преди месеци.

След като видели снимките, много интернет потребители напълно приеха твърдението на Елис, заявявайки, че на старите изображения тя наистина изглежда като жена на средна възраст, а на новите — като тийнейджърка.

Британката разказва, че не за пръв път хората се затрудняват да определят възрастта ѝ. По думите ѝ до ден-днешен ѝ се налага да удостоверява възрастта си, показвайки документ за самоличност, когато отива да се забавлява в нощен клуб или иска да купи алкохол от магазина.

Елис е забелязала, че с напредването на годините тя изглежда все по-млада — също като Бенджамин Бътън, който изживява живота си на обратно.

"Мисля, че у мен има нещо от Бенджамин Бътън. Предполагам, че се връщам назад", споделя Елис.

Младежкият ѝ вид обаче, често носи куп негативи на Елис. Хората не я възприемат сериозно заради начина, по който изглежда и тогава тя показва бръчките си, които до тогава околните не са забелязали.

"Много ми харесва, когато ме смятат за по-млада, но понякога всичко това ме дразни. Зная, че звучи глупаво, но искам хората да ме възприемат сериозно, като възрастна, каквато всъщност съм", казва 31-годишната жена.

Тя смята, че младежката ѝ външност се дължи на подходящите грижи, които полага за кожата си. Британката, която е майка на две деца, признава, че като малка не е обръща голямо внимание нито на грима, нито на лицето си, но сега внимателно следи за тези неща. Пие много вода, почти не яде пържено, подхранва кожата си с кокосово масло. Разбира се, един ден старостта ще застигне и нея, но дотогава ще продължава с успех да заблуждава околните за годините си.

"Зная, че ще дойде моментът, когато ще започна да изглеждам по-стара. Но сега мисля, че съм много добре", казва още тя.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини