Отидете към основна версия

2 321 5

Пикник през зимата- мисията възможна

  • пикник-
  • зима-
  • одеала

Зимният пикник отнема малко повече планиране, но пък вашият мразовит празник ще бъде успешен

Освен лятото, студените зимни дни също са подходящи за провеждане на пикник, стига да се приготвите добре и да опаковате подходяща екипировка, за да задържи всички на топло.

Няма нищо по-красиво като чисто одеяло от блестящ сняг под хладното синьо зимно небе, за да се съберете, заедно семейството и приятелите ви. Има солидарност, когато хората се скупчват около огън, разказвайки истории, запазвайки топлината си с горещи чаши какао, докато се сгушвате във вълнени шалове и удобни одеала. Зимният пикник отнема малко повече планиране, но пък вашият мразовит празник ще бъде успешен.

Поддържайте вниманието си върху елементите, които ще запазят вашето семейство и приятели стоплени, като опаковате одеала, шалове и ръкавици. Също така носете изолирана подложка, за да не лежите на земята. Не забравяйте и вкусната храна, както и всичко необходимо за запалване на огън, съветват от foodpanda.

Снабдете се термос с гореща супа или яхния, направете греяно вино, опаковайте малки торбички с канелени пръчици. Набавете зеленчуци, които да сложите на огъня, заедно с апетитните пържоли и се радвайте на всичко това, което топли сърцето ви.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини