18 Ноември, 2018 22:30 2 286 5

Пикник през зимата- мисията възможна

  • пикник-
  • зима-
  • одеала

Зимният пикник отнема малко повече планиране, но пък вашият мразовит празник ще бъде успешен

Освен лятото, студените зимни дни също са подходящи за провеждане на пикник, стига да се приготвите добре и да опаковате подходяща екипировка, за да задържи всички на топло.

Няма нищо по-красиво като чисто одеяло от блестящ сняг под хладното синьо зимно небе, за да се съберете, заедно семейството и приятелите ви. Има солидарност, когато хората се скупчват около огън, разказвайки истории, запазвайки топлината си с горещи чаши какао, докато се сгушвате във вълнени шалове и удобни одеала. Зимният пикник отнема малко повече планиране, но пък вашият мразовит празник ще бъде успешен.

Поддържайте вниманието си върху елементите, които ще запазят вашето семейство и приятели стоплени, като опаковате одеала, шалове и ръкавици. Също така носете изолирана подложка, за да не лежите на земята. Не забравяйте и вкусната храна, както и всичко необходимо за запалване на огън, съветват от foodpanda.

Снабдете се термос с гореща супа или яхния, направете греяно вино, опаковайте малки торбички с канелени пръчици. Набавете зеленчуци, които да сложите на огъня, заедно с апетитните пържоли и се радвайте на всичко това, което топли сърцето ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Xaxa

    5 7 Отговор
    Марийче какъв пикник те гони теб през зимата само незнам...
  • 2 Баба

    4 5 Отговор
    Не разбрах за какво ми са канелените пръчици ? Тъпо , тъпо , тъпо !
  • 3 Радо

    8 0 Отговор
    А препечени филийки със запечена сланинка и лучец на огъня няма ли да има?
  • 4 Тоя излет си има име

    1 2 Отговор
    И името е ЛОВ, ски, сноуборд но пикник е смешно
  • 5 боцмана

    3 1 Отговор
    По правилно ще е да го наречем пукник . Дали е през зимата или лятото целта е да се напукат здраво с алкохол и опърлени месища.