Отидете към основна версия

65 495 79

Сузанита се пусна чисто гола, но... (СНИМКА)

  • сузанита-
  • певица-
  • чисто гола-
  • вана-
  • орхан мурад

Непълнолетната Сузанита за пореден път успя да събуди възмущението на интернет потребителите. Скандалната певица, която успя да създаде сериозна и мащабна дискусия за морала и нормите в обществото още с първата си певческа изява, сега прави нов опит за провокация в Instagram.

Щерката на Орхан Мурад пусна своя чисто гола снимка в социалната мрежа.

На кадъра Сузанита е във вана с пяна заедно с гаджето си, което държи в шепи бюста ѝ, като с ръце едва покрива зърната на изпълнителката.

Както наскоро се разбра от публикации на певицата в социалната мрежа, двамата всъщност въобще не са се разделяли, а всичко покрай изневерите му е било просто ПР трик от страна на брюнетката.

След като под снимката, освен хилядите харесвания на нейни фенове, започнаха да се нижат критики, коментари на възмутени и шокирани потребители и открити нападки срещу малолетната изпълнителка и поведението ѝ, Сузанита изтри снимката и след това я качи отново, но този път доста по-скромно. Тя бе изряза по-голямата част от гърдите си от кадъра, за да не се вижда, че са стиснати от шепите на едрото ѝ гадже.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.

Свързани новини