Отидете към основна версия

38 342 34

Любо Нейков нанесе тежък удар на Рачков, замени го с ...

  • любо нейков-
  • димитър рачков-
  • станимир гъмов-
  • вражалец

На мястото на Рачков в постановката "Вражалец" вече ще играе Станимир Гъмов

Актьорът и водещ на "Господари на ефира" Димитър Рачков изхвърча от хитовата постановка „Вражалец“ заради Любо Нейков. Причината актьорът вече да не играе в комедията на Ст. Л. Костов е, че непрекъснато дразнел колегите си с претенции, изживявал се като най-голямата звезда и дори си позволявал да изисква представленията да бъдат съобразени с неговия натоварен работен график, твърди в. „Уикенд“.

Рачков, който е водещ на „Господари на ефира“, от една година обикаля страната и със спектакъла „Забраненото шоу на Рачков“, като средната цена на билетите за него е 70 лева. Въпреки високата цена, залите винаги са препълнени. Освен това изкарва добри пари и от появата си като водещ на частни партита.

„Митко се взе твърде на сериозно и си мисли, че целият свят се върти около него“, коментират негови колеги.

Рачков получавал доста солиден хонорар от 1000 лева на представление за участието си във „Вражалец“. Сега той отива при Станимир Гъмов, който взе ролята на Димитър в комедийния спектакъл.

Любо Нейков, който е в основата на постановката, както и в частния театър „Мелпомена“, кипнал заради безкрайните изисквания на Рачков и настоял той да бъде махнат.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини