Отидете към основна версия

15 125 39

Модел облече напълно прозрачен костюм и... (СНИМКИ)

  • модел-
  • моден експеримент-
  • прозрачна дреха-
  • впечатления-
  • латексова дреха-
  • усещане-
  • практично-
  • удобство-
  • модна тенденция

Агнес решила да провери какво е чувството да носиш подобна дреха и сподели опита си

Британски модел направи смел експеримент, за да събере впечатления за странен найлонов костюм, пуснат от популярна модна марка на Острова.

30-годишната Агнес Томас била заинтригувана от тоалета, създаден в съответствие с нова хитова модна тенденция - пластмасови и найлонови дрехи.

След като дава 50 британски лири (около 110 лева) за прозрачния найлонов костюм, който не оставя нищо на въображението, смелата британка тръгва на разходка из центъра на Лондон.

Изненадващо, но в момента дрехите, изработени от найлон, пластмаса или прозрачна гума, са изключително модерни и популярни. Независимо дали говорим за прозрачни гумени ботуши на висок ток, найлонови шлифери и наметки или за поли и панталони, изработени от еластична пластмаса- дрехите изработени от тази устойчивата на петна и вода материя стават все по-популярни по цял свят.

Визията на тези дрехи несъмнено е смайваща и хваща окото, но дали е практична? Ще се чувствате ли удобно, ако облечете подобна дреха? Точно това иска да разбере Агнес когато облича модерния прозрачен костюм.

"Когато за първи път видях облеклото онлайн, си помислих, че е скандално. Кой би облякъл подобно нещо, под което ще се вижда бельото му?", споделя моделът.

Любопитството на Агнес се оказало по-силно от здравия разум и тя решила сама да получи отговори на всички въпроси, които прозрачната пластмасова дреха пораждала в съзнанието ѝ.

Когато костюмът пристигнал в дома ѝ първото нещо, което я зашеметило, била невероятно силната химическа миризма, която лъхала от плика. Новият ѝ костюм миришел като евтина гумена топка. Материята се оказала много по-гъвкава , отколкото Агнес очаквала, наподобявала на латексов презерватив, но без лубриканта.

Когато облякла дрехата британката открила, че се чувства като вакуумирана, а всяко нейно движение било придружено от странен и изнервящ скърцащ звук.

Освен това се оказало, че ѝ е трудно да се движи свободно в това "нещо". При всяка крачка тя имала чувството, че шевовете на панталона ще се пръснат, защото материята се стягала около крака ѝ при всяко свиване на коляното.

"Само 5 минути, след като се облякох, започна да ми става много топло, направо горещо и се почувствах потна, лепкава и мокра, а още не бях излязла на слънце", разказва Агнес.

Решена да довърши започнатото, блондинката излиза от дома си и тръгва по улиците на британската столица, за да разбере дали ще може да се порадва на слънцето. За неин "късмет" денят е слънчев и топъл, а температурата на въздуха е около 20 градуса.

Само след няколко секунди навън Агрес осъзнава, че прозрачното ѝ облекло е залепнало плътно по тялото ѝ, а от вътрешната страна се е образувал конденз.

Не след дълго моделът привлякъл вниманието на всички околни.

"Шофьорите на камиони започнаха да ми свиркат с клаксоните си, хората се обръщаха и ме гледаха втренчено. Някои дори ме снимаха, а мъжете, покрай които минех ме заглеждаха и подсвиркваха след мен", разказва Агнес и добавя: "Изведнъж се намерих сред тълпа от хора - ученици, туристи и случайни минувачи и се притесних. Почувствах се не на място, което ме накара да се потя още повече. Опитах да сваля якето, за да се разхладя, но това се оказа много трудно и се отказах.”

За да се спаси от горещината и чувството, че бавно се сварява, младата британка се отправила към закрития пазар за храни “Бороу Маркет”, където да потърси сянка. Вървейки натам тя срещнала няколко души,които искали да се снимат с нея. Всички я смятали за сладка и харесвали тоалета ѝ, а няколко от жените, с които Агнес се заговорила, заявили категорично, че с удоволствие биха носил подобна дреха.

"Вероятно отстрани изглежда по-добре, отколкото се чувствах аз в него. Сигурно съм изглеждала интересна, секси. Вероятно мъжете са харесали костюма ми, защото,на практика, вървях по улицата по бельо. Но чувствах ли се секси? Не! Дали това нещо си струва 50-те паунда? Определено не!", казва в заключение Агнес Томас, която е твърдо решена да го върне обратно и да си вземе парите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини