Отидете към основна версия

24 110 32

Софи Маринова изненада всички със СНИМКИ от къщата си в Етрополе

  • семейство-
  • къща-
  • лукс-
  • етрополе-
  • софи маринова-
  • гринго

Певицата показа как живее със семейството си

Наскоро Софи Маринова се завърна от турнето си в Америка с доста дивиденти. Певицата била толкова доволна от изкараната сума, че решила да си даде кратка почивка и временно да си почине от участия на родна земя.

В САЩ певицата пътува заедно със сина си Лоренцо, но без своя съпруг Гринго, на който не му отпуснали виза заради проблемите със съда отпреди година, когато бе обвинен в рекетиране на айтоски бизнесмени.

Чалга любимката нямала търпение да кацне в България и да види любимия си мъж, както и своите родители. Още същата вечер цялата рода се събрали в дома ѝ в Етрополе. За добре дошла майка ѝ сготвила агне.

Софи никога не е парадирала с пари и за разлика от колежките си живее доста обикновено. За първи път певицата пуска снимки от дома си в Етрополе. Гледката шокира нейните почитатели, които до този момент са си мислили, че тя живее в лукс и разкош.

От снимките си личи, че жилището на Софка по нищо не се различава от това на нормалните българи. Приборите пък са далеч от скъпите порцелани, с които богаташите обичат да парадират.

Нещо повече, Софи и родата ѝ нямат притеснения да се покажат по домашни дрехи и как пият бира от бутилката. Точно заради тази непринуденост хората я обичат и дори най-голямата ѝ издънка е посрещната с усмивка, а не с укор.

Много от колежите ѝ обаче се възмущават на начина ѝ на живот. "Тя е Софи Маринова, изкарва много пари, пък няма собствено жилище в София и живеят като "в дядовата ръкавичка" в Етрополе. Не ѝ отива да пие бира от шишето, тя е звезда", съскат заможните ѝ колежки от жанра.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.

Свързани новини