Отидете към основна версия

10 142 19

Цензурираха реклама с Николета Лозанова. Феновете я мразят

  • цензура-
  • реклама-
  • николета лозанова-
  • плеймейтка-
  • глас-
  • рекламен спот-
  • радио реклама-
  • фенове-
  • мразят

Плеймейтката си навлече гнева на голям брой радиослушатели

Бившата плеймейтка Николета Лозанова отново попадна в центъра на скандал и попадна под тежката секира на медийната цензура.

Красивата брюнетка се оказа трън в очите, или по-точно шум в ушите, на слушателите на няколко известни български радиостанции, които въртят реклама на козметични продукти с участието на Николета.

Аудио изявата на Лозанова успя да предизвика поредица от оплаквания, изпратени от недоволни и подразнени слушатели на радиата "Сити“, "Енерджи“, "Радио 1“ и "Вероника“.

За надигащия се гняв срещу плеймейтката, сигнализира във Facebook профила си собственикът на компанията, избрала Лозанова за свое рекламно лице (глас) - Даниел Бачорски, трогнал хиляди зрители с участието си в риалити предаването на Нова телевизия "Шеф под прикритие“.

Бизнесменът пусна и видео кадри, от които става ясно какво е съдържанието на рекламата, и обясни как е започнал и какви са причините за скандала, разразил се около радио спота му.

Ето какво написа Бачорски в социалната мрежа:

"Скъпи приятели, ползватели, обитатели, радиослушатели и секакви нагреватели.
Днес получавам обаждане от Групата с радиата:
- Дани, здравей.
Извинявай, ама трябва да ти го кажа - толкова оплаквания имаме от рекламата с Николета Лозанова, че счупихме всички рекорди! Мисля, че някой ще запали радиото и ще трябва да те помоля да я спрем!
- Добре де, не разбирам. В рекламата не се крещи, не е нахална и дразнеща. Какво точно дразни слушателя в спокойния тон на Николета Лозанова.
- Мисля, че я мразят.
Сега мисля да направим една телевизионна реклама с Николета, в която да стои по бански с настръхнали зърна и да е на екрана през цялото време в близък телесен план.
Да текат и мъжки, и женски лиги и да има семейни скандали всяка вечер“.

Часове след появата на публикацията онлайн, в ефира на 4-ре радиостанции отново зазвучава рекламата, но вече с друг глас зад кадър, пише сайтът за клюки и светски новини Hot Arena.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини