Отидете към основна версия

17 632 15

Лудият репортер смени Нова телевизия с БТВ (СНИМКА)

  • даниел петканов-
  • нова телевизия-
  • бтв-
  • лудия рпеортер-
  • водещ

Даниел Петканов изненада всички със снимка от офиса на БТВ

Откакто вече не е в Нова телевизия Даниел Петканов има време само за вълненията, които се случват в личния му живот. В края на януари съпругата му Алекс Богданска роди и го направи баща на прекрасно момченце и от този момент досега водещият е по-щастлив от всякога.

Наскоро се появи информация, че Петканов е отказал две много примамливи предложения за работа в телевизия. Сега обаче се оказва, че журналистът все пак е решил да започне работа, и то не къде да е, а при конкурента на досегашния си работодател.

Даниел Петканов подписва договор с bTV. Това стана ясно от снимка, която той публикува в личния си профил в Инстаграм. Нито той, нито от телевизията съобщават каква ще бъде длъжността му. Самият той се обърна към последователите и приятелите си с едно-единствено изречение "Stay tuned" (Следете за повече)

Феновете му коментираха под снимката, че той най-вероятно ще е водещ на шоуто "България търси талант". Известният като Лудия репортер бе част от екипа на Нова телевизия близо 9 години, преди да я напусне в началото на тази година. Тогава репортерът заяви: "Сега съм много щастлив, че имам възможност да дам ново начало за себе си"

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 7 гласа.

Свързани новини