Отидете към основна версия

11 274 31

Годинките започнаха да личат на Памела Андерсън (СНИМКА)

  • години-
  • външен вид-
  • андерсън-
  • червен килим-
  • тяло

Сексбомбата се появи на червения килим, но феновете ѝ не останаха доволни

Снимка: БГНЕС

Актрисата и гореща сексбомба Памела Андерсън се появи на грандиозно шоу в компанията на приятеля си. Тя дефилира по червения килим в ултра къса черна рокля с много тънички презрамки, а широкото ѝ деколте откриваше фрапираща гледка към пищния ѝ бюст.

Визията на Андерсън на събитието бе допълнена от малка черна чантичка и стилни обувки на тънък и висок ток. Блондинката бе заложила на големи къдрици, с които да създаде обем на косата си.

Въпреки че роклята на Памела блестеше, а усмивката ѝ не падаше от лицето, то звездата вече определено е загубила предишния си сексапил и сияние. Фенове с горчивина констатираха, че една от най-красивите актриси и секссимволи за всички времена вече е видимо остаряла. Според тях една от причините за странния външен вид на Памела са много корекции, които тя е направила по лицето си. Звездата не крие, че често се оставя в ръцете на пластичните хирурзи.

Редно е все пак да отбележим, че моделът скоро ще навърши 52 години. Нито възрастта, нито физическите ѝ промени пречат на бурния ѝ личен живот, коментират световните агенции. Памела в момента има страстна афера с 33-годишния френски футболист Адил Рами.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.

Свързани новини