Отидете към основна версия

7 715 13

Бионсе лъсна без бельо на премиерата на "Цар Лъв"

  • бионсе-
  • джей зи-
  • цар лъв-
  • меган маркъл-
  • премиера-
  • без бельо

Изпълнителката изглеждаше великолепно по пътя към червения килим

Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Бионсе буквално блестеше на европейската премиера на филма "Цар Лъв“, като с визията си успя да засенчи дори Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс също бе сред гостите, а двете дами се поздравиха и размениха няколко думи. Луксозната рокля на Бионсе бе и доста скъпa. Изглеждаше, че е изработена от златно фолио, а това направи певицата истинска кралица на вечерта.

Бионсе никога не се е срамувала да носи разголени рокли и често е показвала повече от необходимото количество плът. Според фенове обаче Бионсе е по-пищна към този момент, защото е бременна с четвърто дете. Засега съмненията им се подклаждат само от слухове, а изпълнителката не е потвърдила такава новина.

"Много бързо качвам килограми. Такива са гените ми. Понякога обаче просто искам да не се съобразявам и да кача няколко килограма“, призна преди време изпълнителката.

Бионсе казва, че ако е гладна, няма достатъчно енергия да работи качествено и това наистина се отразява зле на кариерата ѝ. Напоследък обаче работата ѝ върви чудесно и неслучайно тя влезе в списъка на Forbes за най-богати знаменитости. Освен това певицата е привърженик на мнението, че жените трябва да имат сочни извивки, а не да се слаби. Съпругът ѝ Джей Зи винаги ходи с гордост до своята кралица, пише Шоу.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.

Свързани новини