Отидете към основна версия

15 313 19

Приятелката на Юлиян от "Игри на волята" го заряза заради...

  • юлиян златев-
  • игри на волята-
  • заряза-
  • приятелка

Била безкрайно разочарована от арогантното му поведение

Юлиян Златев често става център на вниманието в "Игри на волята", а причината е, че явно иска да се доказва и да мери сили и талант. Освен това той е и един от най-недолюбваните участници във формата.

Малцина знаят, че наскоро Златев, е бил изоставен от приятелката си Лилия, която била безкрайно разочарована от арогантното му поведение в предаването и споделила пред близки, че никога не е виждала Юлиян в подобна светлина.

Чашата преляла, когато Юлиян започнал да се закача с Роберта, още докато съществуваше племето на прабългарите. Малко след като излязъл от шоуто (предаването е заснето предварително и снимките отдавна приключиха – б.а.), приятелката му сложила край на връзка им, пише "Галерия".

Лилия е икономист по професия. Наскоро е завършила и втората си специализация „Застраховане и социално дело“. С Юлиян се запознават покрай работата ѝ в спортен клуб „БСО“, където Лиляна се изявява като рекламен мениджър. Заедно са от близо година и за това време учителят неведнъж я е потискал със жлъчни коментари.

В "Игри на волята" обаче, Лилия имала възможност погледне отстрани любимия си и останала, меко казано, шокирана от човека, когото вижда. За решението да сложи край на връзката им помогнали близките ѝ, които били възмутени от представянето му в „Игри на волята“.

Всъщност Юлиян е един от силните играчи в шоуто. По време на битките той се представя безупречно и благодарение на него сега племето на траките е едно от най-многобройните. От чисто морална гледна точка обаче съотборниците му го оценяват критично.

Стратегията на учителя от самото начало на играта е да елиминира слабите звена в племето чрез остри психологически атаки.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 21 гласа.

Свързани новини