Last news in Fakti

2 Ноември, 2019 17:48 15 303 19

Приятелката на Юлиян от "Игри на волята" го заряза заради...

  • юлиян златев-
  • игри на волята-
  • заряза-
  • приятелка

Била безкрайно разочарована от арогантното му поведение

Юлиян Златев често става център на вниманието в "Игри на волята", а причината е, че явно иска да се доказва и да мери сили и талант. Освен това той е и един от най-недолюбваните участници във формата.

Малцина знаят, че наскоро Златев, е бил изоставен от приятелката си Лилия, която била безкрайно разочарована от арогантното му поведение в предаването и споделила пред близки, че никога не е виждала Юлиян в подобна светлина.

Чашата преляла, когато Юлиян започнал да се закача с Роберта, още докато съществуваше племето на прабългарите. Малко след като излязъл от шоуто (предаването е заснето предварително и снимките отдавна приключиха – б.а.), приятелката му сложила край на връзка им, пише "Галерия".

Лилия е икономист по професия. Наскоро е завършила и втората си специализация „Застраховане и социално дело“. С Юлиян се запознават покрай работата ѝ в спортен клуб „БСО“, където Лиляна се изявява като рекламен мениджър. Заедно са от близо година и за това време учителят неведнъж я е потискал със жлъчни коментари.

В "Игри на волята" обаче, Лилия имала възможност погледне отстрани любимия си и останала, меко казано, шокирана от човека, когото вижда. За решението да сложи край на връзката им помогнали близките ѝ, които били възмутени от представянето му в „Игри на волята“.

Всъщност Юлиян е един от силните играчи в шоуто. По време на битките той се представя безупречно и благодарение на него сега племето на траките е едно от най-многобройните. От чисто морална гледна точка обаче съотборниците му го оценяват критично.

Стратегията на учителя от самото начало на играта е да елиминира слабите звена в племето чрез остри психологически атаки.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо

    20 1 Отговор
    ТАКА Е КАТО СИ БЕЗОПАСНА игла !?!?!?
  • 2 Скорпион

    38 18 Отговор
    Евалата на Юли, а другите ментажи като зобеното шоферче Веско или пишман баскетболисчето да го....

    Коментиран от #16

  • 3 бау

    25 30 Отговор
    Тоя даскал е гей !
  • 4 Viper

    47 8 Отговор
    Когато си между змии и трябва да бъдеш змия за да оцелееш, Юлиян просто се адаптира това им е проблема на други змии които са и схванати на всичкото отгоре!!
  • 5 Бай мъдЮ

    10 16 Отговор
    Тоо сам го евал.
  • 6 Кристиано Роналдо

    9 3 Отговор
    Аз съм по-арогантен от Юлиян. Накарах Стареца Фъргю и Флорентинката да ми купят златните топки.
  • 7 2252

    8 1 Отговор
    Венелинче, колко парички взе за тази реклма ли да го нарека, пордуктово позициониране ли да го нарека?
  • 8 алоууу

    39 7 Отговор
    Момчето е мн.точен пич. Когато го уважаваш и той те уважава. Когато го ебаваш не ти остава длъжен. Юли мачкай наред- ТИ СИ Фаворит!!!!!
  • 9 Алфа Вълкът

    13 4 Отговор
    Не ги гледам, не го зная кой, ама мяза на Суб-Зиро.

    Коментиран от #10

  • 10 ЦСКА умре

    6 5 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Вълкът":

    Прав си. Същата кека е като Левандовски. Толко ми прилича на Полския прошляк отвсекъде, че се чудя как говори на Полски, Български и Немски едновременно.
  • 11 САМО 1УЕВСКИ-ДИНАМО

    5 2 Отговор
    Тия нито един от тях не заслужава 200 к .КЗЛ
  • 12 Ники факултета

    6 13 Отговор
    Доста злобен тип
  • 13 Далия

    5 0 Отговор
    Вени, научи се да пишеш. Как пред "жлъчно" ще поставяш съюза "със"? Съюза "със" се поставя, когато думата пред нея започва със "з" или със "с". Чела съм и други твои статии, само, за да открия, че ти пишеш като второкласничка . Ако искаш да работиш журналистическа работа, трябва да си грамотна. Освен това пиши теми, които са интересни. Като например за образоването, политиката или за здравеопазванети
  • 14 zagadka

    8 0 Отговор
    Че е арогантен - арогантен е, че е нередно и недопустимо заядлив и безкомпромисен - така си е, но и че е играч - играч е. Според мене - най-добрият и най-комплексният в играта. И ако нещо се определя от зрителите на финала - ще гласувам за него, колкото и да се възмущава Георги Милков и да определя моите лични качества в зависимост от гласуването. Тази игра е на волята, а не на етичните и моралните качества. И това ми гласуване съвсем няма да означава, че бих искала да имам каквито и да били допирни точки с Юлиян, дори не искам се познавам с него. И, между другото, не смятам, че близначките се различават кой знае колко от него по поведение и морално-етични отношения с околните!
  • 15 Стефан Рунчев

    7 1 Отговор
    От самото начало съм възхитен от Юлиян - отговорен млад мъж, изпълнен с храброст и достойнство. Раздава се безусловно и непоколебимо. Може да постави на място всеки, дръзнал да засегне неговата чувствителност, която въздиша под маската на "мачото". Който спечели сърцето му, ще има верен приятел за цял живот.
    Искам Юлиян Златев да го видя като финалист. Пожелавам успех и победа!

    Коментиран от #17

  • 16 Зайко Байко многознайко

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Скорпион":

    Така ,така явно зобта не му влияе добре на оня тъпак Веско. Така се изложи пред цяла България . Цървул и насилник от най-висше качество. С две думи тъпо парче, което вместо да замълчи още повече задълбочава проблемите, кой си ти бе ,че Ана - Мария да ти глади ризи и да се обръща с господин Панчев. Цървул от всякъде. Няма да спечели и трябва да се връща в Америка да върти волана.😄😄😄
  • 17 Зайко Байко многознайко

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "Стефан Рунчев":

    Прав си на 100%. Юлиян е роден лидер.
  • 18 Кик

    3 1 Отговор
    Да но Добрин е скрит талант
  • 19 Гост

    0 0 Отговор
    Колко трябва да си елементарен, за да намериш оправдание за такъв насилник и сексист, който мрази децата, мрази жените, завижда безогледно на всички и се държи като дребен хитрец, с помятания, заобикалки, обиди. Никакво мъжко достойнство, само комплекси. Слабо познаване на света, изключително ограничен и заседнал мироглед. Дори в най-малките села има хора по-адекватни, възпитани и прозорливи, за разлика от това нещо, което заслужава само презрение.