Отидете към основна версия

19 827 27

Кокаин и много пари разделили тризначките

  • тризначки-
  • вяра-
  • надежда-
  • любов-
  • наркотици-
  • пари-
  • раздяла

Вяра и Надежда се отрекоха от третата си сестра Любов, защото била егоистична

Откакто попаднаха под прожекторите тризначките Вяра, Надежда и Любов не са спирали да провокират с поведение и изказвания. Наскоро те отново привлякоха вниманието върху себе си с гръмката новина, че са били арестувани. Последваха обаче още по-фрапиращи новини около тях.

Трите сестри се изпокараха много грозно и в крайна сметка си обърнаха гръб, а причината е повече от покъртителна. По думите на две от тях - Вяра и Надежда, кокаин е в основата на драстичния обрат в отношенията им. В интервю за bTV двете се отрекоха от сестра си Любов, обвинявайки я в егоизъм.

Припомняме, че през 2006-та трите спечелиха 200 000 лева от "Биг Брадър", но днес нямат пукната пара и смятат печалбата за проклятие, което е съсипало ужасно живота им.

Любов, която всъщност спечели шоуто, прибрала всички средства в своя банкова сметка, до която достъп имал само приятелят ѝ, но не и двете ѝ сестри. Той ги вложил в бизнес начинания, от които двете момичета не разбрали нищо и в крайна сметка не взели нищо.

Те обаче не се разсърдили на сестра си, а продължили да я обичат, но след като тя се събрала с бащата на детето си, триото се изпокарало.

Първа за Англия заминала Любов, а Вяра и Надежда пристигнали осем месеца по-късно и заживели в апартамент под наем. Приятелят на Любов обаче, не само че не работел, но и непрекъснато друсал кокаин, твърдят двете сестри. Вдигал скандали и се държал ужасно, заради което животът с него бил същински ад.

В Лондон двете сестри се издържали като чистачки, не им липсвали ухажори, но все пак взели решение да се приберат обратно в България. Във Великобритания останала само Любов, която има дете на близо годинка.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 34 гласа.

Свързани новини