Отидете към основна версия

3 526 9

Режисьор поискал да види гърдите на Дженифър Лопес

  • дженифър лопес-
  • режисьор-
  • гърди-
  • признание-
  • разкритие

Латино дивата разкри, че инцидентът е станал в началото на нейната кариера, по време на прослушване

Снимки: EPA/БГНЕС

Дженифър Лопес се радва на голям скок в своята кариера, след като последният ѝ филм Hustlers пожъна голям успех и бе поканена да пее по време на полувремето на Super Bowl заедно с Шакира.
В началото на своята кариера обаче, латино дивата се е сблъсквала с доста трудности, вървейки по пътя към днешната си слава.

Тази седмица тя разкри за един конкретен инцидент, в който режисьор поискал да види гърдите ѝ.

Лопес направи разкритието по време на разговор с още няколко известни актриси, организиран от списание The Hollywood Reporter.

Инцидентът станал по време на прослушване за роля. Актрисата отказала, но изтъкна, че много нейни колежки се чувстват притиснати да се съгласяват с такива желания, за да получат роли, от които се нуждаят.

Според Скарлет Йохансон, нещата които стартираха движението #MeToo, не са изчезнали в Холивуд и искания като това, което е било отправено към Джей Ло има и в момента.

"Не мисля, че сме се отдалечили от тези практики. Говорих с някои хора от снимачния екип за последния ми филм. Те ми разказаха за режисьор, който правел всякакви откачени неща. Снимал под полите на жените", заявява на свой ред Скарлет Йохансон.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини