Отидете към основна версия

49 153 116

Ето коя е жената с най-дебелата вагина в света (СНИМКИ)

  • мари магдалена-
  • вагина-
  • инфлуенсър-
  • пластични операции-
  • най-дебелата

Тя признава, че има и негативи от трансформациите, на които се е подложила

Жената, която иска да прилича на надуваема секс кукла, се казва Мари Магдалена. Тя се надява да стане жената с "най-дебелата вагина в света", но признава, че пластичните операции, на които се е подложила, си имат и своите негативи, тъй като сега се бори със здравословни проблеми, причинени ѝ от операциите по усъвършенстване, на които тя се е подложила в миналото, пише "Блиц".

24-годишната Мари казва, че интимните инжекции са "довели до подуване там долу". Но въпреки тези проблеми, тя въобще не съжалява, че е похарчила 76 000 британски лири за своите трансформационни операции. Може би, защото операциите на вагината ѝ са подобрили многократно половия ѝ живот.

В близко бъдеще Мари планира да сподели снимки на своята подута вагина, след като всичко зарасне. Докато все още се възстановява от интервенцията, канадската инфлуенсърка продължава да се сблъсква с усложнения.

"Много по-добре съм от преди. Въпреки това, имам проблеми с мазнината, затова трябва да си правя още инжекции, за да е всичко равномерно. Притеснявам се за едната страна, защото тя продължава да расте. Мисля, че е от подуването", споделя Мари.

Все пак тя се успокоява с думите, че "лекарите са ѝ казали да не се притеснява". Моделката признава още, че операциите са я направили по-уверена в себе си и по-креативна.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 29 гласа.

Свързани новини