Отидете към основна версия

15 549 20

Сбъднатите пророчествата на феномена Божидар Караджов

  • божидар караджов-
  • пророчества-
  • предсказания-
  • сбъднати пророчествата-
  • феномен

Какви бяха предсказанията му за 2019 г., които се оказаха верни

Последните дни от 2019 година изтичат и е време всеки да направи своята равносметка за изминалите дни.

Още в началото на година феноменът Божидар Караджов даде своята прогноза за това какво да очакваме през 2019 г. Кои от тях се сбъднаха и кои се оказаха грешни, разглеждаме сега, дни преди настъпването на новата 2020 г.

В началото на годината Караджов заяви, че излизането на Великобритания от рамките на ЕС - т.нар. Брекзит (Brexit) - ще бъде отложен заради нови преговори с ЕС.

"Тереза Мей ще сдаде поста си. Така ще се получи вътрешнополитическа криза, което е причината за забавянето на напускането на Великобритания. Предстои цялостно предоговаряне на процедурата. Ще има промяна в закони и нови референдуми", пророкува тогава той.

Днес предстои съдбоносно гласуване на Острова на ключови предсрочни парламентарни избори. Британците отиват до урните на фона на сагата Brexit. До свикването на предсрочни избори се стигна след предложение на Борис Джонсън. Целта му е да постигне мнозинство в парламента, с което да прокара сделката си за Brexit.

Това е само едно от сбъдналите се пророчества на феномена.

Той също така позна, че през март ще има грипна вълна в България и самолетен инцидент, свързан с Франция.

В края на годината се случиха и други събития, които Караджов бе предсказал.

Ето кои са те:

"Вулкан ще избухне в Страната на изгряващото слънце", каза тогава ясновидецът. Точно на 2 ноември изригна най-активният вулкан в Япония.

"Земетресения ще се усещат по Северното Черноморие и в района на Велико Търново.", бе друга прогноза на Караджов в началото на 2019 г., която също се оказа правилна. В края на ноември земен трус бе регистриран в района на Шабла.

Серия от земетресения ще споходят Германия, заяви в началото на февруари Караджов. В началото на ноември трус със сила 4.0 по Рихтер разтърси Германия. Въпреки, че не беше "поредица от земетресения", той все пак успя да отгатне държавата, в която бе регистриран трусът.

Той предсказа също и че "наводнения в България ще има край Гоце Делчев, районът на Стамболийски, около Велики Преслав, районът на яз. Мандра, Бургаско, както и в близост до Благоевград". Въпреки, че проливните дъждове и бури от юни месец предизвика хаос в Централна България, до сериозни наводнения не се стигна.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 34 гласа.

Свързани новини