Last news in Fakti

14 Декември, 2019 17:52 15 538 20

Сбъднатите пророчествата на феномена Божидар Караджов

  • божидар караджов-
  • пророчества-
  • предсказания-
  • сбъднати пророчествата-
  • феномен

Какви бяха предсказанията му за 2019 г., които се оказаха верни

Последните дни от 2019 година изтичат и е време всеки да направи своята равносметка за изминалите дни.

Още в началото на година феноменът Божидар Караджов даде своята прогноза за това какво да очакваме през 2019 г. Кои от тях се сбъднаха и кои се оказаха грешни, разглеждаме сега, дни преди настъпването на новата 2020 г.

В началото на годината Караджов заяви, че излизането на Великобритания от рамките на ЕС - т.нар. Брекзит (Brexit) - ще бъде отложен заради нови преговори с ЕС.

"Тереза Мей ще сдаде поста си. Така ще се получи вътрешнополитическа криза, което е причината за забавянето на напускането на Великобритания. Предстои цялостно предоговаряне на процедурата. Ще има промяна в закони и нови референдуми", пророкува тогава той.

Днес предстои съдбоносно гласуване на Острова на ключови предсрочни парламентарни избори. Британците отиват до урните на фона на сагата Brexit. До свикването на предсрочни избори се стигна след предложение на Борис Джонсън. Целта му е да постигне мнозинство в парламента, с което да прокара сделката си за Brexit.

Това е само едно от сбъдналите се пророчества на феномена.

Той също така позна, че през март ще има грипна вълна в България и самолетен инцидент, свързан с Франция.

В края на годината се случиха и други събития, които Караджов бе предсказал.

Ето кои са те:

"Вулкан ще избухне в Страната на изгряващото слънце", каза тогава ясновидецът. Точно на 2 ноември изригна най-активният вулкан в Япония.

"Земетресения ще се усещат по Северното Черноморие и в района на Велико Търново.", бе друга прогноза на Караджов в началото на 2019 г., която също се оказа правилна. В края на ноември земен трус бе регистриран в района на Шабла.

Серия от земетресения ще споходят Германия, заяви в началото на февруари Караджов. В началото на ноември трус със сила 4.0 по Рихтер разтърси Германия. Въпреки, че не беше "поредица от земетресения", той все пак успя да отгатне държавата, в която бе регистриран трусът.

Той предсказа също и че "наводнения в България ще има край Гоце Делчев, районът на Стамболийски, около Велики Преслав, районът на яз. Мандра, Бургаско, както и в близост до Благоевград". Въпреки, че проливните дъждове и бури от юни месец предизвика хаос в Централна България, до сериозни наводнения не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    28 7 Отговор
    Ясно! Значи 50 но 50! Я стане, я - не!:)))) България е в земетръсна зона. 1/4 от трусовете в света стават на Балканите, Апенините и Мала Азия. Въпросното земетресение в Германия си беше под езерото Констанц или Боденското езеро, както го наричат немците. То е на границана на Швейцария и Германия. Ако беше казал не Германия, а Полша - пак щеше да познае - и там имаше трусове..:))) Този феномен да е печелил от ТОТО?!:))))))))))))) Стига сте рекламирали мошеници, че без друго по-голямата част от мат'ряла търка билетчета и гласува за Тиквата.

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 друг русенец

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    през далечната 2003-та мисля че беше или 2004-та този господин ми каза в хотел рига че ще замина за европа едва след 2009-та но не там ще намеря своята реализация и ще се върна тук . Заминах 2011-та и от година си живея вече тук и развивам малък собствен бинзес ... не го хваля човека казвам си лично преживяното а не някой ми разказа за един негов приятел

    Коментиран от #7

  • 7 русенец

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "друг русенец":

    По това време всички русенци това искахме да чуем. Ти колко кинта му даде за пророчеството? Питам от любопитство просто. Иначе и на мен да ми беше казал, че след 2009 година ще съм в чужбина и ще намеря мястото си под слънцето, пак щеше да познае. Все пак прочети отново първия ми пост. Иначе ако прочетеш внимателно статията, не е познал и една трета от общите прогнози, пък от категоричните - нито една. Човекът е добър психолог, не е медиум.
  • 8 месара

    7 2 Отговор
    абе факти, колко пари изкарахте от тая реклама?
  • 9 Питанка

    11 0 Отговор
    Защо всички пророци говорят само за лоши неща?Не виждат ли хубавите в бъдеще?От дявола ли са тези пророкувания или от заплащането?

    Коментиран от #20

  • 10 невероятно

    5 5 Отговор
    така и не разбрах какво полезно или продуктивно има в това че някой бил предсказал нещо. ама наистина тая боза е реклама и то не на каквото и да е а на мошенници лунатици превърнали брътвежите си в инструмент за лесни пари, съществуват два вида такива вълшебници , единия лъже умишлено с цел облагодетелстване , а вторият вид са хора с ментални проблеми. ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО БИХ ПРИЕЛ КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, Е ДА КАЖЕ ЧИСЛАТА ОТ ТОТОТО ЗА СЛЕДВАЩИЯ ТИРАЖ, А ДО ТОГАВА РЕКЛАМАТА НА МОШЕННИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ КРИИНАЛИЗИРА КАКТО И САМАТА ДЕЙНОСТ
  • 11 Nibiru

    2 1 Отговор
    Предсказват се и положителни събития, но т.н. журналя се интересуват само от кървища и опустошения.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 русенец

    2 4 Отговор

    До коментар #12 от "Даниел":

    Във всяка психиатрична клиника можеш да откриеш хора, бълващи"пророчества". Докато има овце, които не мислят, ще има и овчари, които да опитват да ги вкарат в стадо. Важи за религии, за идеологии, за пророци!
  • 14 Даниел

    0 0 Отговор
    Модераторе това че си атеист не те оправдава да триеш коментарите на християни,а да оставяш тези със просташко съдържание .НЕ ЗАБРАВЯЙ че все още сме Християнска държава. И знаи че твоето осъждение ще бъде по жестоко защото освен че си отказал да познаеш истината си попречил и на хората да чуят Благовестието . Римляни 1 : 20. Понеже от създанието на света това, което е невидимо у Него - вечната Му сила и божественост - се вижда ясно, разбираемо от творенията, така че те са без извинение.
    21. Защото познаха Бога, но нито Го прославиха като Бог, нито Му благодариха, а се извратиха в своите мъдрувания и безумното им сърце се помрачи.
    22. Като се представяха за мъдри, те глупееха,
    23. и размениха славата на нетленния Бог с образ, подобен на смъртен човек, на птици, на четирикраки и на пълзящи гадини.
    24. Затова според страстите на сърцата им Бог ги предаде на нечистота, за да се опозоряват телата им между самите тях -
    25. те, които замениха Божията истина с лъжата и се поклониха и служиха на творението, вместо на Твореца, който е благословен до века. Амин.
    26. Затова Бог ги предаде на срамни страсти - защото и жените им замениха естественото сношение с противоестествено.
    27. Също така и мъжете, като оставиха естественото сношение с жената, се разпалиха в похотта си един към друг, вършейки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслужената отплата за своята заблуда.
    28. И понеже те отказаха да познават Бога, Бог ги предаде на раз
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 До модера торите

    0 1 Отговор
    Всеки път когато когато попречите на Благовестието на Господа Иисуса Христа помнете тези Негови думи : АП. Лука 11 : 52. Горко на вас, законници! защото отнехте ключа на знанието; сами вие не влязохте, и на влизащите попречихте.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Даниел

    0 0 Отговор
    Йоан 6:35: Исус им отговори: Аз съм хлябът на живота; който дойде при Мене, никога няма да огладнее, и който вярва в Мене, никога няма да ожаднее.. Йоан 5:51: Аз съм живият хляб, който е слязъл от небето. Ако яде някой от този хляб, ще живее до века; да! И хлябът, който Аз ще дам, е Моята плът, която Аз ще дам за живота на света... Йоан 21 : 15 - 17 .А когато закусиха, Иисус каза на Симон Петър: Симоне Йонов, любиш ли Ме повече отколкото тези? Каза Му: Да, Господи, Ти знаеш, че Те обичам. Той му каза: Храни агънцата Ми. Пак му каза втори път: Симоне Йонов, любиш ли Ме? Каза Му: Да, Господи, Ти знаеш, че Те обичам. Той му каза: Паси овцете Ми. Каза му трети път: Симоне Йонов, обичаш ли Ме? Петър се натъжи за това, че трети път му каза: Обичаш ли Ме?; И Му каза: Господи, Ти всичко знаеш; Ти познаваш, че Те обичам. Иисус му каза: Храни овцете Ми.”
  • 19 Даниел

    0 0 Отговор
    Да бъдеш страстно посветен на Христос означава да храниш овцете.

    Исус не говореше за поучаване или проповядване на овцете. Мисля, че Исус казваше на Петър: „Твоето отричане от Мен отне нещо от братята ти. Бяха разтърсени като видяха липсата ти на посветеност и малодушието ти. Сега, нека любовта ти към Мен е такава, че да ги нахрани. Нека храни надеждата и нуждите им.”

    Църквата се нуждае от повече примери на напълно посветени хора, които са влюбени в Христос, от които да се храни. Аз, например, се храня от примера на святите Божии мъже и жени. Тази вид любов е толкова красива, че ми въздейства, подхранва нещо много дълбоко в мен, засища глада ми за Бог. Абсолютното им посвещение и любов към Христос произвежда надежда у мен. До такава степен, че аз получавам повече духовна храна от един човек, който живее свят и посветен живот, отколкото от всичките проповедници и учители, които проповядват едно, а живеят друго.

    Някои християни ме оставят празен и сух – липсата им на любов към Христос ме депресира. Те са хладки, влияят на духа ми както чаша ледено студена вода, изляна върху лицето ми в студен ден. Увехналият им дух отнема нещо от мен. Нямат какво да дадат, никого не хранят.

    Исус Христос е Хляба на Живота. Когато Го обичаш с цялото си естество, ти храниш хората. Този, който наистина ме обича като брат, е човека, който обича Господ с цялото си сърце. Аз обичам изгубените, като обичам най-много Него. Неговата любов в нас се превръща в светлина, наде
  • 20 Анализатор

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Питанка":

    Замисли се кое печели повече и кое предизвиква интерес...
    "Семейство панди от рядък вид очаква малкото си да се роди след около два месеца"
    ИЛИ
    "Семейство панди от рядък вид очаква малкото си да се роди след около два месеца. Очаква се обаче бебето да се роди мъртво."