Отидете към основна версия

24 709 69

Изповед: Обичам жена си, но не мога без любовницата си

  • жена-
  • съпруга-
  • любовница-
  • изневяра-
  • изповед

В началото на авантюрата е успявал да балансира между любовницата и жена си

Снимка: Shutterstock

Това е историята на 36-годишен англичанин, който избира любовницата си пред семейството, разказана от woman.bg.

„Срещнах невероятна жена, а сексът с нея е толкова възбуждащ, че сега се мъча да правя любов със съпругата си. Съпругата ми е на 34 години. Заедно сме от десет години и имаме две страхотни деца: момче и момиче на 7 и 9 години.Често ми се налага да пътувам из цялата страна заради работата ми. Обикновено се прибирам вкъщи за няколко дни или най-много две седмици“, разказва влюбеният мъж.

Той не крие, че в началото на авантюрата е успявал да балансира между любовницата и жена си.

“Това, че не си бях у дома, правеше секса със съпругата поносим. По време на командировките съм спал с различни жени. Факт, с който не се гордея. Сега обаче ми е трудно да правя любов със съпругата си. Сигурен съм, че и тя го е забелязала, въпреки че все още не е казала нищо по въпроса“, признава прелюбодеецът. Младата му любовница го е обсебила тотално.

„Беше любов от пръв поглед. Влюбих се веднага и започнахме тайна връзка. Тя е на 28 години и наистина прави чудеса в леглото“, споделя британецът. В началото на аферата той не можел да повярва, че младата дама проявява интерес към него. Той толкова хлътнал, че не искал да се вижда с други жени.

„Обичам жена си повече от всичко, но и не искам да се разделям и с момичето. Не мога да устоя на секса с нея. Съпругата ми не ми дава това, което получавам от любовницата си“, споделя 36-годишният кръшкач. Той се притеснява, че авантюрата ще съсипе семейния му живот, но е безсилен да устои на изкушението.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 31 гласа.

Свързани новини