Отидете към основна версия

8 794 21

5-те най-важни неща, с които жените привличат мъжете

  • жени-
  • мъже-
  • привличат-
  • пропорции-
  • външност
Снимка: Shutterstock

За да има възможност една жена въобще да привлече представител на силния пол в живота си, първо трябва да го плени с визия. Всички знаем поговорката – по дрехите посрещат, а по ума изпращат.

Въпреки че всички мъже са различни, както и вкусовете им, има няколко неща, които абсолютно всеки мъж гледа в една жена.Тези неща просто издават на един мъж дали дамата срещу него поддържана представителка на нежния пол. Ето кои са те.

Пропорции

Първото нещо, което хваща окото на мъжете, е именно това. Колко пропорционални са вашите части една към друга. Ако имате несъразмерности по природа, тогава акцентирайте върху дрехите си и с тяхна помощ прикрийте несъвършенствата.

Различните кройки и стилове могат да са много полезни и да постигнете резултати, които не сте и предполагали.

Лице

С това всички са наясно. Атрактивната усмивка и блестящите очи могат да действат като истински афродизиак. Важно е да не гледате постоянно като ранена кошута и да привличате съжаление.

Ръце

Всеки мъж държи жената да има красиви и поддържани ръце. По това личи колко поддържана е самата тя. Добре е да имате хубав маникюр, а не оръфани нокти с обелен лак.

Чиста кожа

На подсъзнателно ниво свежата кожа действа на мъжете и ги привлича. Това говори, че жената е здрава. В крайна сметка още от древността Клеопатра се е грижела за себе си, потапяйки се във вана с мляко, именно защото е знаела колко е важно да има мека, хубава и здрава кожа.

Стойка

Всеки подхожда скептично към прегърбени хора и то не от болест, а просто заради неправилна стойка. Работете върху подобряването на имиджа си. Бъдете с гордо и високо изправени глава и гръб, съветва jenata.blitz.bg

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.

Свързани новини