Отидете към основна версия

13 869 21

Татяна Лолова се стопи от мъка

  • татяна лолова-
  • отслабна-
  • смърт-
  • съпруг-
  • светослав светославов-
  • светослав светославов-славето

Измина година от смъртта на съпруга ѝ

Комедийната актриса е станала неузнаваемо слаба в рамките на най-тежката си година, в която загуби съпруга си и редица свои приятели. Татяна Лолова е свалила повече от 20 килограма, като трансформацията ѝ си личи най-вече по лицето ѝ. Килограмите актрисата загубила неусетно, покрай тревогите, които я застигнали.

На 26 декември се навърши 1 година, откакто от този свят отлетя нейната голяма любов – Светослав Светославов – Славето. Съпругът на актрисата почина внезапно на 85-годишна възраст, а двамата бяха семейство в продължение на цели 56 години. До последно излизаха на разходки хванати за ръка, а Лолова се грижеше за него и в последните мигове на живота му. Сега самата тя имала нужда от помощ, защото трудно се придвижвала с бастуна. Въпреки това настоявала сама да пазарува, а за да ѝ носи торбите с покупки, редовно се отзовавал някой от двамата ѝ внуци, пише "Ретро"

Тя посещавала често хранителен хипермаркет близо до дома си, но от време на време се отбивала и до магазините за дрехи, най-често привлечена от шапките по манекените от витрините, които са нейна запазена марка и модна слабост.

На празничната трапеза сложила всичко, което традицията повелява, но тази Коледа е най-тежката от всичките ѝ досега, защото за първи път не била с любимия си съпруг.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.

Свързани новини