Отидете към основна версия

12 280 20

Пловдивчанка получи коледен подарък от мъртвия си съпруг

  • чудо-
  • пловдивчанка-
  • подарък-
  • коледа

Изповедта на Вера взриви социалните мрежи

Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Пловдивчанката Вера Роуд, която от години живее във Вашингтон, не е на себе си след като вчера получила подарък за Коледа от …. мъртвия си съпруг. Жената е направо разбита от случката, но я приема като подарък от небето, пише plovdiv-press.bg. Не спира да плаче от щастие и в същото време да е съсипана от мъка по загубения любим, който ѝ изпратил бижу за Коледа по куриер. Ето и историята на пловдивчанката, която тя сподели пред приятели:

"Подарък от Небето … това се случи днес … Тази година Коледа беше ужасна, даже повече от ужасна. Приятелите ми се обаждат, но аз не мога да говоря, просто плача. И тогава днес … човек от FedEx ми подаде пакет (от фирмата се опитаха да го доставят преди няколко дни, но той изискваше подпис). Пакетът е малък и лек, различен от тежките грижи и голямата мъка, която ме сполетя. Различен и от огромните подаръци, които приятелите ми изпращат, за да ме откъснат от мъката (бел ред. по любимия). Благодаря ви приятели… Подписах за пратката, погледнах, започнах да я отварям, изведнъж разбрах какво съдържа, изкрещях, почти припаднах и започнах да плача неконтролируемо. Младата куриерка на FedEx се завтече обратно до камиона си, донесе ми носни кърпички да изтрия сълзите си, след което седнахме на предните стъпала на дома ми и тя се разплака с мен … Обезателно ще изпратя до фирмата много добра препоръка за нея, защото, за да седне с мен и да ме утеши, тя наруши строгия си график.

И така, какво има в пакета? Подарък от Линкълн. О, ако душата му не беше вече на небето, бих си помислила, че колетът го е изпратил някой друг човек. Но знам, че някак си моят Линкълн го е купил за мен още преди време … Всичко започна от рождения ми ден 1 октомври, когато с Линкълн отидохме да си взема iPhone 11, моят много практичен подарък. Бях много щастлива от подаръка си. Тогава някак си се скитахме безцелно около мола, всъщност не сме хора, дето се мотаят из мола, така че това не беше типично за нас. Разгледахме различни неща и след това това специфично бижу – огърлицата, дори я пробвах, очите ми заблестяха. Но Линкълн се усмихна широко и каза:„Е, вече имаш подарък за рождения ден“.

Когато обаче съпругът ми почина внезапно, само 19 дни след рождения ми ден, светът ми се преобърна и, разбира се, забравих всичко. Днес се сдобих с тази огърлица – да, знам и осъзнавам, че това не е чудо, а просто онлайн електронна търговия, насрочена предсрочна доставка.

Тъй като всички знаете, че Линкълн е изключително организиран, той трябва да е платил преди време, тъй като всичките му кредитни карти бяха анулирани и неща като вода, топлина, интернет и други домашни нужди като тези всички бяха анулирани или отменени, докато аз разбрах подробностите за всички тези сметки. И все пак някак коледният ми подарък пристигна и със сигурност това е моят подарък от Небето …"

Изповедта на Вера взриви социалните мрежи и лавинообразно набира популярност, много от приятелите ѝ я успокояват, че това наистина е знак от Бог и че трябва да вярва в доброто и да си спомня с радост за хубавите мигове, изживени с любимия Линкълн.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 40 гласа.

Свързани новини