Last news in Fakti

28 Декември, 2019 16:54 12 263 20

Пловдивчанка получи коледен подарък от мъртвия си съпруг

  • чудо-
  • пловдивчанка-
  • подарък-
  • коледа

Изповедта на Вера взриви социалните мрежи

Пловдивчанка получи коледен подарък от мъртвия си съпруг - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Пловдивчанката Вера Роуд, която от години живее във Вашингтон, не е на себе си след като вчера получила подарък за Коледа от …. мъртвия си съпруг. Жената е направо разбита от случката, но я приема като подарък от небето, пише plovdiv-press.bg. Не спира да плаче от щастие и в същото време да е съсипана от мъка по загубения любим, който ѝ изпратил бижу за Коледа по куриер. Ето и историята на пловдивчанката, която тя сподели пред приятели:

"Подарък от Небето … това се случи днес … Тази година Коледа беше ужасна, даже повече от ужасна. Приятелите ми се обаждат, но аз не мога да говоря, просто плача. И тогава днес … човек от FedEx ми подаде пакет (от фирмата се опитаха да го доставят преди няколко дни, но той изискваше подпис). Пакетът е малък и лек, различен от тежките грижи и голямата мъка, която ме сполетя. Различен и от огромните подаръци, които приятелите ми изпращат, за да ме откъснат от мъката (бел ред. по любимия). Благодаря ви приятели… Подписах за пратката, погледнах, започнах да я отварям, изведнъж разбрах какво съдържа, изкрещях, почти припаднах и започнах да плача неконтролируемо. Младата куриерка на FedEx се завтече обратно до камиона си, донесе ми носни кърпички да изтрия сълзите си, след което седнахме на предните стъпала на дома ми и тя се разплака с мен … Обезателно ще изпратя до фирмата много добра препоръка за нея, защото, за да седне с мен и да ме утеши, тя наруши строгия си график.

И така, какво има в пакета? Подарък от Линкълн. О, ако душата му не беше вече на небето, бих си помислила, че колетът го е изпратил някой друг човек. Но знам, че някак си моят Линкълн го е купил за мен още преди време … Всичко започна от рождения ми ден 1 октомври, когато с Линкълн отидохме да си взема iPhone 11, моят много практичен подарък. Бях много щастлива от подаръка си. Тогава някак си се скитахме безцелно около мола, всъщност не сме хора, дето се мотаят из мола, така че това не беше типично за нас. Разгледахме различни неща и след това това специфично бижу – огърлицата, дори я пробвах, очите ми заблестяха. Но Линкълн се усмихна широко и каза:„Е, вече имаш подарък за рождения ден“.

Когато обаче съпругът ми почина внезапно, само 19 дни след рождения ми ден, светът ми се преобърна и, разбира се, забравих всичко. Днес се сдобих с тази огърлица – да, знам и осъзнавам, че това не е чудо, а просто онлайн електронна търговия, насрочена предсрочна доставка.

Тъй като всички знаете, че Линкълн е изключително организиран, той трябва да е платил преди време, тъй като всичките му кредитни карти бяха анулирани и неща като вода, топлина, интернет и други домашни нужди като тези всички бяха анулирани или отменени, докато аз разбрах подробностите за всички тези сметки. И все пак някак коледният ми подарък пристигна и със сигурност това е моят подарък от Небето …"

Изповедта на Вера взриви социалните мрежи и лавинообразно набира популярност, много от приятелите ѝ я успокояват, че това наистина е знак от Бог и че трябва да вярва в доброто и да си спомня с радост за хубавите мигове, изживени с любимия Линкълн.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 10 Отговор
    било е изпратено от господина когато е бил жив получила е подаръкасвише имабог
  • 2 гост

    19 10 Отговор
    живота е такав шампанско и сълзи

    Коментиран от #4

  • 3 Гад

    46 1 Отговор
    Вени, тия от Блиц са страшни измекяри и не трябва дума да им се вярва. Никой по света не е чувал за lincoln and vera road, нито за birthday present from dead husband 19 дена след рожденния ден.
  • 4 ggb

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    такъв a HE такAв

    Коментиран от #7

  • 5 мани мани

    32 4 Отговор
    от к'во е починал? направи ми впечатление как се натъртва на айфон и неплатени много сметки ... това е явно америката :) много сметки, много лизинги, много кредити, много материални неща, които те изкушават, а нямаш пари за тях, но лизингови къщи, банки ти казват, че ако заработваш над 11$ на час не е проблем да ги имаш веднага тия неща, че и дори "собствен" дом :) ала се оказва, че нямаш нищо свое собствено! и дори накрая нямаш и паркомясто=гроб, а те тургат в едно канче, съдче, ваза, чаша, бутилка, кана, дамаджана :) думички колкот' щеш :) скрита реклама на федекс ли е или на айфоня тази измислена "статия", така и няма да разбера :) да не забравяме, че ботовете си съчиняват вече статийки и е така от 10г.! 'що няма линк към тая соц. мрежа? снимки на тия люде? 'щото е фейк!

    Коментиран от #12

  • 6 ах леле

    12 5 Отговор
    какъв знак от какъв бог бе ??? какво общо има и кое е положителното от това да лъжеш като си въобразяваш, че ,,Бъг,, се занимава с разни безсмислени скрити послания и по най-безскрупулен начин да го натрапваш на хората. от 5 млрд. на планетата повече от 4.5 млрд. са под въздействието на религиозната психоза плюс суеверия, магии, вълшебства, човека скенер и т.н. и точно за това човечеството е губещо. първата стъпка за лечение на този проблем е да се осъзнае и признае заболяването

    Коментиран от #18

  • 7 гост

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "ggb":

    еми оди да се ебеж тогава шматко
  • 8 Това доказва че

    11 3 Отговор
    Жените ценят материалното повече от секс и живот с мъж. Или живота на мъжа.
  • 9 тошо

    21 3 Отговор
    Стигнах до айфона и усетих , че тази жена е психично зле. Надявам се скоро да я приберат да се лекува.

    Коментиран от #11

  • 10 умен

    10 2 Отговор
    Това са мокрите сънища венелина.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 МАНИ СА ТИ

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "мани мани":

    Америте не ги мисли....с мотор да ги гоним,не можем ги стигна......Гледай у нашата кочина кво става......Щото България я бяха изтипосали като к*****ф а не Щатите..........
    Пък и женицата просто си излива мъката,няма нищо лошо,просто е по-емоционална и романтично настроена......
  • 13 Жана

    9 8 Отговор
    Никой не разбира мъката на жената.Ей това сме българите-овчи бездушници!Не Ви ли е срам?
  • 14 Радо

    7 2 Отговор
    Бря!!!....тва бетер Съдбата на човека със Сергей Бондарчук!!!
  • 15 Аз човек нормален

    11 1 Отговор
    ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 арее

    3 1 Отговор
    Ма туй да си кокошка ич не е лесно.
  • 18 Age

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ах леле":

    Религията не е болест.
    Болест е възприемането на всичко, което е написано в книгите буквално и терористичните акции и религиозните вражди са доказателство за това.
  • 19 Моше Лихварина

    1 2 Отговор
    За Бога, млади български момичета, бягайте от Кочината в САЩ, женете се за богати американци, там е Истината!
  • 20 АУУУУУ

    5 1 Отговор
    И един мармот бавно завиваше шоколад...