Отидете към основна версия

3 850 6

Как реагират зодиите, когато ги зарязват

  • зодии-
  • раздяла-
  • връзки-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • приемане-
  • реакции-
  • емоционалност

Приключването на една връзка е неприятен момент и изисква тактичност

Снимки: shutterstock

Раздялата е трудна за всеки човек, но някои я приемат по-лесно, други по-трудно, а за някои краят на една връзка изглежда като края на света. Според астролозите, начинът, по който хората приемат края на отношенията си с любим човек, зависи от неговия зодиакален знак.

Ето как всяка зодия приема раздялата:

Овен

Може да получите юмрук в лицето, все пак си имате работа с рогато животно.

Телец

Те са упорити, така че едва ли лесно ще ви позволят да се измъкнете от ръцете им. Но веднъж решат ли го, връщане назад няма.

Близнаци

Те са напълно непредвидими и може да полудеят или пък да стегнат куфара и да заминат на почивка, сякаш нищо не е станало.

Рак

Много емоционални, но и прикрити, когато поискат. Вероятно ще се държат, сякаш всичко е наред, но вътрешно ще се надяват да страдате и да си платите за стореното.

Лъв

Горделиви до безкрай, те ще си тръгнат с високо вдигната глава, но после се пригответе да срещнете гнева им – нарязани гуми, подпалена къща и т. н.

Дева

Балансирани и спокойни, те бягат от драмата. Но също така и пресметливи. Не очаквайте да си получите обратно подаръците или кредитната карта.

Везни

Те са практични и стъпили здраво на земята.. Не очаквайте да плачат или да се тръшкат на пода. Ще изядат кофичка сладолед и след това ще се стегнат за парти, където да намерят друг/а.

Скорпион

Скорпионите не търпят никой да се подиграва с тях. Не очаквайте да си тръгнете „цели“ след раздяла с представител на този знак. Отмъстителни до болка, те ще ви го върнат на всяка цена.

Стрелец

Свободолюбиви по душа, те не обичат да влизат в ролята на жертва. Ще опитат да спасят връзката, но ако не се получи, просто ще ви кажат: „Майната ти“ и ще продължат напред с високо вдигната глава и доза оптимизъм.

Козирог

Тези рогати „животни“ са твърдоглави, но много разумни. С логика ще се опитат да поправят връзката. В случай, че не се получи, затръшват вратата и повече няма да чуете за тях.

Водолей

Ще си тръгнат с усмивка и ще се надяват кармата да си свърши работата. Без драми.

Риби

Те живеят в свой собствен свят, но са много чувствителни. По-добре късайте с тях с финес, иначе ще ви засипят с всички гадни епитети на света.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.

Свързани новини