Отидете към основна версия

2 752 9

Зет вози тъщата в багажник

  • зет-
  • тъща-
  • багажник-
  • бразилия

В колата нямало място за цялото семейство

Снимка: Shutterstock

Бразилският град Флорианополис е място, което всяка година е избирано от много аржентинци за тяхната отпуска. Градът е добър с това, че се намира близо до границата, което позволява да се намалят разходите за пътуване до там.

Флорианополис, както и съседният Кампориу, са едни от най-посещаваните от аржентинци бразилски градове, защото там има добра пътна инфраструктура, позволяваща да се избегнат големите харчове за самолетни билети.

Именно в този град е бил глобен аржентински турист, защото се оказало, че в колата му е имало доста повече хора, отколкото е било разрешено. И по-точно, тъщата на собственика на автомобила е седяла в багажника, редом с плажните принадлежности.

Служителите на военната пътна полиция арестували автомобила след сигнал на друг шофьор. Тъщата на шофьора се опитала да се скрие с одеяло, когато забелязала служителите на полицията.

Семейството обяснило, че по този начин те искали да спестят и затова всички пътували само с една кола. Освен това, полицаите открили в колата и дете, което седяло извън пределите на отреденото за целта място.

В резултат собственикът на транспортното средство бил обвинен в две нарушения, грозящи го с глоба, и половината семейство било принудено да продължи по пътя си с такси, по настояване на служителите на пътната полиция.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини