Отидете към основна версия

20 387 28

Плеймейтката Дениз разказа за връзката си с Христо Сираков

  • христо сираков-
  • дениз хайрула-
  • плеймейтка-
  • връзка-
  • любов

Тя твърди, че Сираков е голямата ѝ любов

"Винаги съм обичала Христо Сираков! Спечели ме с чувство за хумор и джентълменско отношение. Любовта ни беше бурна, карали сме се и се сдобрявахме после, като и двамата сме поемали инициатива за сдобряването," сподели плеймейтката Дениз Хайрула. Тя призна, че преди броени дни двамата са били заедно на ски ваканция в един от най-тузарските италиански зимни курорти Вал Гардена. Заедно с тях са били децата на Сираков Кристиян, Анна-Мария и доведената му дъщеря Денница.

И докато Дениз публикува единствено своя снимка на снега с чаша вино в ръка, то познатият с прозвището си Ицо Стоте манекенки бизнесмен пусна фотос с децата си, пише novini.bg.

"Любовта ни беше емоционална, но сега сме много добри приятели", категорична е Хайрула. Наскоро тя участва в "Черешката на тортата", където не успя да впечатли кой знае колко с готварските си умения. Но е категорична, че има свои любими специалитети, които са по-простички.

"Правя бъркани яйца, яйца на очи, пържени яйца, яйца по панагюрски, омлет. Изобщо - всичко, свързано с яйца", смее се плеймейтката и добавя, че единственото ястие, което е приготвяла за своя любим Христо Сираков, било... да му обели едно помело.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 12 гласа.

Свързани новини